Седмичен хороскоп за 3-9 май

13833
Седмичен хороскоп за 3-9 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не се съмнявайте в целите си, в противен случай ще бъде трудно да ги постигнете. Анализирайте грешките си и продължете напред. В личния живот са възможни разочарования и интриги. Премислете добре ситуацията  - какво може да спечелите, но и какво може да загубите. Най-важното е да не губите вяра в себе си. През почивните дни направете така, че да обърнете достатъчно внимание на близките си. Избягвайте всячески изясняване на отношенията и стопирайте опити да бъдете въвлечени в конфликти. 

Телец

Настъпва благоприятна седмица за представителите на вашия знак. Сега ще може да възстановите формата си и вътрешната хармония. В сряда не се страхувайте от изненади - дори да се случи нещо непланирано, всичко ще завърши добре за вас. В четвъртък и петък не се колебайте да използвате шанса си, за да изпъкнете в професионален план. В почивните дни очаквайте промяна в плановете. Няма да е лесно да се осъществят желанията на всички роднини.  

Близнаци

Това е седмица, в която няма да скучаете. Още в началото на периода ще се окажете в центъра на ярки и интересни събития, които вероятно ще запомните за цял живот. Успехът в професионалната сфера ще ви донесе печалба и чувство за стабилност. Обстоятелствата ще са във ваша полза. Дори без много усилия от ваша страна ще постигнете заветните цели, че и повече. В личен план също ви очаква сбъдване на важни желания. През почивните дни ще се наслаждавате на романтика, любов, нежни признания. Някои от вас ще получат и предложение за брак.

Рак

Това е седмица, в която да сте по-предпазливи. Това се отнася най-вече до всичко, свързано с нова информация и познанства. Вторник е подходящ ден за обмисляне на новаторски идеи, въпреки че ще се изисква поверителност и това може да затрудни действията ви. В четвъртък очаквайте неканени гости. Все пак се опитайте да бъдете възпитани и сърдечни. В петък не е добре да вземате прибързани решения. Също така не е желателно да променяте драстично нещо от всекидневието си. Почивните дни посветете на любимите си хора.

Лъв

През тази седмица ще можете да постигнете безпрецедентен успех в професионалната ви област. Но това е възможно, само ако контролирате добре емоциите си. Не забравяйте, че простите решения ще бъдат по-ефективни и дълготрайни от всякакви сложни комбинации. В края на седмица е добре да отметнете всички, натрупали се забравени задачи. През почивните дни се опитайте да се отървете от лошите мисли, негативните мнения за хора и ситуации. Сега е време да сте по-мили и търпеливи. Време е да помислите за кратка почивка.

Дева

Тази седмица е много важна за вашето професионално развитие. Показаните умения ще ви издигнат към мечтаните цели. Желанието и готовността ви да споделите натрупания професионален опит ще повиши доверието във вас. В средата на седмицата се увеличава рискът да не разберете проблемите и да вземете прибързано решение. В събота една малка грешка може да причини куп неприятни последици. В неделя ще имате възможност да повишите авторитета си, без да полагате специални усилия.

Везни

Тази седмица ще бъде натоварена за вас, но и много интересна. Сега ще се реализира дългоочаквано пътуване с любим човек или с приятели. В средата на периода ви очаква сбъдването на стари желания и планове. Ще имате възможността да участвате в разнообразни събития, може да имате само един проблем - как да съчетаете всичките си задължения. В края на седмицата е препоръчително да смекчите амбициите си. През почивните дни не се колебайте да се включите в благотворителна акция.

Скорпион

Тази седмица ще имате много незаменими възможности да повишите сериозно доходите си. Това ще стане, благодарение на усилията да спечелите доверието на важни хора в професионалната област, в която се развивате. В личния си живот не се колебайте прекалено време - вслушайте се в сърцето си, то знае всички отговори. Доверието към любимия човек е пътят към хармоничната връзка.

Стрелец

Тази седмица може да бъде много ползотворна, но само ако сте готови да утвърдите полезните си навици и да се разделите със старите. Във вторник не си създавайте излишни проблеми, като се стремите да държите всичко под строг контрол. В сряда и четвъртък ще научите важна информация, която ще ви помогне да изберете правилните стъпки в служебно отношение. В петък очаквайте появата на човек от далечното минало. Бъдете предпазливи. Почивните дни прекарайте сами, само ако имате крещяща нужда от това. 

Козирог

Това е седмица,  в която с нови сили ще се устремите към изкачване на нов връх в кариерата ви. Нещата ще се развиват във ваша полза  и късметът ще е на ваша страна, за това може да си позволите и някои по-рисковани действия. Сряда е добър ден за представяне на идеите ви. В сряда можете да направите почти всичко, което сте планирали и дори малко повече. Не можете обаче да работите през цялото време, не забравяйте, че активната почивка е чудесен начин за натрупване на сила и концентрация върху бъдещи постижения.

Водолей

През тази седмица е много важно да не предприемате прибързани стъпки. Във вторник от вас ще се изисква отговор на важен въпрос. Ако не сте сигурни, поискайте отсрочка.  В сряда ви предстои интересна среща с нов човек. Не забравяйте, че хората се променят и понякога се случва така, че вчерашният съперник се превръща в партньор и приятел. В четвъртък дипломацията и способността да общувате с колегите ви обещават да ви донесат благоволението на началниците ви. През почивните дни си струва да се отдалечите от дома и да прекарате времето на нови места.

Риби

Предстоящата седмица обещава постигането на страхотни резултати в най-различни области от живота ви. Просто не проявявайте прекомерна скромност. Съмнението във възможностите ви ще бъде най-големият ви враг. Четвъртък е ден, в който вашите усилия може да променят живота ви. Поемете риска да започнете нов бизнес в сряда, дори ако не сте сигурни в успеха на вашите идеи. Струва си да споделите плановете си с колеги и близки хора, вашите действия ще срещнат одобрение и разбиране. В неделя безмилостно се отървете от старото и ненужното. Поемете към новото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com