Седмичен хороскоп за 30 януари - 5 февруари

36703
Седмичен хороскоп за 30 януари - 5 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица бъдете готови за сериозни приключения. Още първият ден на новата седмица ще ви запрати в неизвестна посока. Не се правете, че не сте мечтали точно за това, защото във вторник от вас ще искат отговор, в който да потвърдите ангажираността си с новото начинание. Ако ви е трудно да изясните мотивите си може да отложите разговора за сряда, но не по-късно. В четвъртък може да ви обземат опасения, които е добре да обсъдите само със себе си. В петък ще ви се иска да имате повече време, з а да продължите дейността си. Не се изкушавайте да работите през почивните. Цялата натрупана информация ще трябва да се подреди спокойно в главата ви.

Телец

Това, което сте си мислили, че ще се случи ще се изпари изневиделица. Може да се почувствате прекалено объркани, но не се оставяйте в подобно положение. Важно е да се заемете с дейност, която ще изисква повече рутина и физическа активност, за да разсеете мозъка си. Прибегнете до всички познати ви средства и дейности, които ви носят удоволствие, за да не се подавате на тъжните си мисли. Призовете на помощ и най-близките си хора, като не се страхувате да споделите чувствата и страховете си с тях. През почивните дни ситуацията ще е коренно различна и ще се чудите как е било възможно да изпаднете в подобно положение, но вече с усмивка на уста.

Близнаци

Тази седмица може да се окаже ключова за годината. Всички нови контакти, които установите ще ви донесат откриването на нови територии в служебно отношение. Вероятно насоката на дейността ви ще се промени коренно. Щастието и еуфорията от откритието ще ви изпълни с нечовешки сили и ще помитате всичко по пътя си. Някои хора от семейството ви може да останат разочаровани от липсата на внимание от ваша страна. Отделете поне 10 минути, в които да им обясните колко важно е за вас сега да дадете всичко от себе си в друга посока. През почивните дни е добре да се реванширате към тях. Все пак работата не топли в леглото.

Рак

Седмица на нови усещания очаква представителите на знака Рак. Сега ще всичко ще ви е интересно и ще искате да вървите напред. Но сами. Това може да доведе до някои неприятни моменти и разговори. Не прибягвайте до измислици. Цената да бъдете себе си може да струва повече, от колкото сте си го представяли. Само вие знаете дали може да платите тази цена. Здравето ви ще изисква повишено внимание, не защото сте застрашени от нещо, а защото зимата вече ви е изморила достатъчно. Намерете време да започнете сериозна физическа активност, за да посрещнете близката пролет във форма.

Лъв

Седмицата може да бъде взривоопасна по отношение на комуникацията ви с колегите. Имате ново виждане за нещата или просто жажда за промяна, която не знаете, обаче, точно в какво се изразява. Положете максимални усилия да останете спокойни и да не влизате в разговори без сериозен повод. Енергията си насочете в спорт или дълги разходки, които да намалят напрежението у вас. Ако ви предстои разрешаването на проблем, свързан с училището на детето, ще трябва да се постараете да бъдете максимално спокойни и далновидни.

Дева

Седмицата ще отвори нови врати за вас. Не стойте прекалено дълго в чудене дали да преминете или не. В крайна сметка винаги може да се върнете назад, което обаче едва ли ще се случи. Седмицата ще предложи някои изпитания в работата ви. Подходете към ваш колега с професионално отношение. Приятелските ви връзки може да ви изиграят лоша шега и да пропуснете възможности. Нямате право на подобен пропуск, тъй като може да разклатите позициите си. В здравословно отношение не правете компромиси с диетата и не натоварвайте организма си с излишни мазнини. От физическото ви разположение ще зависи настроението ви и способността ви да се справите с конфликтите.

Везни

Седмицата може да ви постави в задънена улица. Това има и своите положителни страни, тъй като ще може да се спрете и да помислите точно накъде сте се запътили. Пропуснали сте някои знаци и сега ще имате възможност да ги разгледате по-внимателно. Общуването с близките и споделянето с тях ще ви спести много време и главоболия, така че не се затваряйте в себе си. В средата на седмицата може да изникнат някои непредвидени разходи, така че бъдете умерени в началото на периода. Изчакайте по-подходящо време за купуването на ново обзавеждане. Може да ви хрумнат други идеи, които ще е трудно да реализирате ако сега направите покупките.

Скорпион

През тази седмица ще бъдете звездата на вашето обкръжение. Освен блясъка от вас ще се изискват и много действия, насочени към подкрепа. За да запазите авторитета си ще трябва да дадете повече от себе си, но без да очаквате благодарност. Това, което направите сега ще облекчи живота ви в близките месеци, така че не мислете за това колко давате и какво получавате. В живота винаги има баланс. След средата на седмицата ви очаква интересно предложение от не много познат човек. Помислете добре как да го приемете, но без да давате обещания. През почивните дни може да получите възможност за пътуване в последния момент, така че бъдете готови да тръгнете във всеки едни момент.

Стрелец

Тази седмица ще извади на преден план ваши неспазени обещания и недовършени дела. Важно е да изпълните всичко съвестно. Най-голямото напрежение ще се струпа през първите 2-3 дни от периода. Ако сте били на ниво още в четвъртък всичко може да остане зад гърба ви и да си отдъхнете доволни. Важно е да си направите извода и да не допускате подобно отлагане във времето. Събота и неделя не отказвайте покана за гостуване, колкото и уморени да се чувствате. Именно по време на него, самостоятелните представители на знака може да срещнат човек, който да се превърне във верен спътник в живота.

Козирог

Тази седмица може да ви затрупа с толкова предложения, кое от кое по-интересно, че свят да ви се завие. Не може да избирате, ще трябва да отговорите на всички. Да, ще имате сили, ще се наложи да ограничите времето за сън и почивка, но ще си заслужава. Сред всички събития се крие вашият шанс, който не бива да пропускате. Кой точно е той ще разберете със сигурност. Важното е да не се съветвате с никого. Само вие най-добре знаете от какво имате нужда. Мног е важно да не си позволявате лошо настроение или неприветливост, защото може да ги адресирате към доста важна, за развитието ви, личност. В здравословно отношение не правете никакви компромиси с храненето, наблегнете на плодове и зеленчуци и забравете за алкохола.

Астролог, предсказал трагедията в Хитрино, вещае друг катаклизъм

Още в края на октомври астрологът Филип Филипов плогнозира, че през Североизточна България преминава една от астро линииte на разрушени...

Водолей

Колкото и да ви се иска да избягате от реалността сега е много важно да останете в нея. Вашето участие е от изключителна важност за развитието ви и за това как ще се развивате професионално. Възможно е да възникнат допълнителни задължения, за които ще се чудите как ще издържите физически и психически. Много скоро, обаче, те ще се превърнат в неотменна част от ежедневието и скоро няма да може да си представите живота без тях. В края на периода си подарете възможността да се държите по-свободно. Романтичните моменти ще са неизбежни. Не се колебайте и грабете с пълни шепи. През почивните дни може да се окаже, че вече не сте сами.

Риби

Седмицата ще бъде непредвидима, така че не се опитвайте да правите планове. Най-доброто, което може да направите е да следвате стриктно правилата и да не се разсейвате с мисли за смисъла на живота. Какъвто – такъв е в момента и вие трябва да го приемете. Всяка съпротива би ви отвела в погрешна посока. В сряда бъдете изключително съсредоточени и дори подозрителни в отношенията ви с хора, които не познавате достатъчно добре. Ако някой има добри намерения към вас ще има достатъчно време, за да го докажете. Не вярвайте приказки, колкото и добре да звучат. Промените в интериора в дома ще ви заредят положително и ще ви пробудят от меланхолията ви. Почивните посветете на децата, направете нещо, което до момента не сте се осмелявали.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com