Седмичен хороскоп за 4-10 януари

13546
Седмичен хороскоп за 4-10 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще се наложи да промените някои от плановете ви. В първите дни на седмица е най-добре да проявите дискретност и предпазливост както в думите, така и в действията си. В сряда бъдете готови за неочаквани гости. Много е важно през целия период да се въздържате от участието в интриги. Не вярвайте на слухове по адрес на ваши близки.

Телец

През тази седмица ще сте склонни към спонтанни действия. До колко това ще ви донесе полза, зависи от интуицията и опита, който сте натрупали. Най-добре насочете енергията си към дейност, свързана с някакъв вид творчество. В личен план е много важно да сте откровени с партньора си. Не се колебайте да сте романтични и да направите изненадващ подарък - просто така без повод.

Близнаци

През тази седмица вашите планове и намерения ще се осъществят. Ако работите по нов проект е най-добре да не разгласявате подробности. Бъдете дипломатични, не отговаряйте на излишни въпроси, не давайте излишна информация. В личния ви живот ви очакват промени. Някои от тях може да бъдат стряскащи, но ако им дадете шанс може да проработят във ваша полза. Бъдете оптимисти.

Рак

През тази седмица ви очакват върхове и спадове. Колко ще са високи и дълбоки зависи от вас самите. Имайте предвид, че търпението на околните не е безкрайно. Рискувате да преминете границата. Последиците ще са само за вас и няма да са благоприятни. В четвъртък ще стане ясно каква ще е съдбата на важен проект. През почивните дни се посветете на близките си. 

Лъв

Това е седмица, в която да се заемете с дела, в които може да помогнете на някого. Това ще ви накара да се почувствате по-добре и ще може да се впишете по-добре в екипа, в който работите. В сряда ще се наложи да отговорите на неприятен въпрос. Положете усилия да запазите достойнството си. В почивните дни не бъдете прекалено подозрителни към добрината на другите, особено ако от ваша страна не се изискват някакви вложения.

Дева

Очаква ви интересна и наситена седмица. В понеделник ще получите предложение за участие в перспективен проект. Вторник и сряда ще бъдат посветени на уреждането на важни взаимоотношения. Проявете целия си талант - ще ви е нужен. В петък очаквайте покана за гостуване в последния момент. В събота и неделя се опитайте да не закъснявате за срещи. Ако не ви се ходи предупредете предварително.

Везни

Това е седмица, в която ще сте на върха. Ще се опитате да покорите всички с професионализма си. Само внимавайте да не поемете прекалено много задължения. Бъдете внимателни и в обещанията, които давате. Сега е време да разчетете реално способностите си. В личния живот ви очакват приятни изненади. Партньорът ви ще бъде щедър и внимателен, както никога до сега. През почивните дни избягвайте конфликти с по-възрастни членове на семейството. 

Скорпион

През тази седмица ще усетите вкуса на успеха. Очакват ви победи на почти всички фронтове от живота. Бъдете мили към близките си и споделете с тях щастието си. В сряда очаквайте признание за постиженията си. В четвъртък организирайте малко празненство в тесен семеен кръг, за да отбележите успеха си. През почивните дни ще може да се срещнете със стари приятели. 

Стрелец

Тази седмица ще ви даде възможност да анализирате някои настоящи въпроси. Сега не е време за активни дейности. Планирайте, разработвайте график за действие, но изчакайте със сериозните стъпки. В средата на седмицата не пренебрегвайте домашните си задължения. В четвъртък не отказвайте помощ на приятел. През почивните дни си осигурете достатъчно часове сън.

Козирог

През тази седмица трезвият ви ум и блестящата интуиция ще ви помогнат да се справите блестящо с всеки проблем. Вярата в способностите ви ще ви помогне да преодолеете хладнокръвно всички препятствия, които ще се изпречат на пътя ви. В личен план от вас ще се иска да се по-открити и честни в чувствата си. Не крийте емоциите си, особено ако са положителни. Очаква ви романтичен уикенд.

Водолей

Това е седмица, в която да се въздържате от взимането на еднолични решения, особено по въпроси, касаещи членове на семейството ви. Време да покажете съпричастност към усилията на другите. В сряда ви очаква професионален успех. Можете повече, така че следващият път покажете всичко, на което сте способни. В края на седмицата ще получите интересно предложение, свързано с пътуване. 

Риби

Това е седмица, в която да проявите мъдрост. Ако сте решили да действате круто не издавайте намеренията си. Запазете планираното в тайна и действайте стъпка по стъпка. Освен това не се измъчвайте от излишно чувство за вина. Време е да поработите в своя полза и малко повече егоизъм няма да ви е излишен. В четвъртък може да получите интересно предложение. Ако приемете ще получите много ползи за себе си. През цялата седмица отделяйте време за здравето си. Направете си график за физически упражнения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...