Седмичен хороскоп за 6-12 юни

15192
Седмичен хороскоп за 6-12 юни
Снимка: Pixabay

Овен

През тази седмица на преден план изведете работата. Вече ви мирише на море, но преди това трябва да сте сигурни, че сте оставили нещата в идеален ред, за да не се налага да прекарате отпуската си, говорейки по телефона и пишейки писма. В личен план нещата ще се синхронизират и сте напът да срещнете онова спокойствие, към което се стремите от толкова отдавна. Настъпило е време за промяна – положителна, но ще се изискват и вашите усилия. Тези от вас, които напоследък са прекалявали с алкохола може да положат усилия да се разделят с него. Звездите ви предупреждават, че за вас е изключително опасно да пиете в петък и почивните дни. В тези дни ще сте особено избухливи. Опитайте се да не запазите спокойствие в конфликтни ситуации. Преди да се ядосате се запитайте: Зная ли цялата истината? През почивните най-добре не канете никого на гости.

Телец

За Телеца започва период, в който ще трябва да отдели особено внимание и грижа за хората около себе си. Точно сега представителите на този знак имат възможността да разкрият най-добрите си качества, както и да осъществят плановете си. Ще имате шанса да се сдобрите с приятели и съседи, с които до момента не сте били в добри отношения. Където и да отиде Телецът винаги ще бъде добре посрещнат и приет. В петък и събота, в очакване на големия късмет, Телците ще бъдат възнаградени с пътуване, сключване на успешни договори, преговори и приятна комуникация. Последният ден от седмицата ще донесе подаръци, пари или сделка.

Близнаци

През седмицата именно Близнаците ще бъдат в центъра на вниманието. Ще се проявят като светли и творчески личности. Каквито сте! Планетите са на тяхна страна. Свършва периодът, в който сте зависими от харизмата и външни обстоятелства. Започва време, когато вие самите ще трябва да поемете инициатива и отговорността. Работата ви ще донесе приходи и видими резултати. В петък и през уикенда се пазете от спорове с властите и най-добре запазете мнението си за себе си. В допълнение, двусмислена ситуация, свързана с пари може да доведе до възможни печалби, но и до нежелани разходи.

Рак

За Раците седмицата носи поредица от събития, в които ще ги съпътства късметът. Дори да попаднете в конфликтна ситуация вие ще сте печелившата страна. Това ще стане благодарение на повишаване на интелектуалната ви активност и ораторски уменията. Настъпва и добро време за любов. Ще сте по-чаровни и привлекателни от всякога! Всички козметични процедури ще са повече от успешни. В петък и събота за вас важи правилото – мълчанието е злато!

Лъв

През тази седмица повечето действия, които ще засегнат Лъвовете ще се случат независимо от тяхната инициатива и без прякото им участие в тях. Някои представители на знака ги очаква доход от наследство или като последица от богатство на родителите им или успешно преместване. Други от тях ще прекарат незабравими дни с приятелите си . Имате добри шансове за пътуване в чужбина. Най-добри за бизнеса са дните сряда и четвъртък. В края на седмицата е време за общуване, но все пак се пазете от кавги с приятелите си. Обърнете внимание на здравето си, защото студената пролет е изтощила организма ви. Не си позволявайте продължителен период без сън и прекалено много алкохол.

Дева

През тази седмица е желателно представителите на знака Дева да обърнат повече внимание на приятелите си и като цяло на приятелствата и важните отношения в живота си. Сега е време да се обедините с хората , имащи същите възгледи , качества и отношения, сходни на вашите. Не забравяйте, че истински ценните отношения се създават, благодарение и на компромиса. В понеделник и вторник се очаква голям успех в тази област. В допълнение през този период Девата ще получи дълго очакван отговор от важна организация. В петък и през уикенда намерете време за уединение. Очакват ви нови познанства и романтична среща. Не се страхувайте да се раздавате.

Везни

През тази седмица Везните трябва да обърнат повече внимание на кариерата си , отношенията с началниците и на социалното си положение. Сега , от сладки и чаровни, каквито по принцип са Везните, те трябва да станат енергични и твърди. Успехът зависи от способността да се разбирате с хората и от това да се разбирате с началниците си. В петък и събота ще имате късмет. Понеделник и вторник са дни за партньорство. В сряда и четвъртък може да има повишена тревожност, рискът от нараняване е по-висок от обичайното. Опитайте се да бъдете предпазливи и не претоварвайте сърцето си. В неделя , очакване на късмета има шанс да за комуникация и пътуване в чужбина.

Скорпион

Седмичен хороскоп 30 май - 5 юни

Овен През тази седмица ще бъдете изключително вдъхновени. Ще изкарате на преден план най-силните си качества. Покажете каква воля им...

В началото на седмицата Скорпионите ще бъдат обзети от мисли за любовта или дейности, в които те ще правят нещо за душата си. Това не винаги са забавленията, защото в дейността ви трябва да присъства чувството за дълг. Сега Скорпионът е силен, всеотдаен и отговорен. Към сряда, обаче ще настъпи време, в което ще трябва да се откажете от мечтите си и да насочите живота си в посока, в която ви чакат някои отговорности и задължения. Изберете дните понеделник и вторник за подписването на договори, в романтичните отношения и пътуванията. В петък и събота бъдете предпазливи с транспорта и здравето си.

Стрелец

Началото и края на седмицата са белязани от късмет. В първите дни на периода ви очаква успешно подписване на документи и още в края на седмицата ще дойдат очакваните пари. Дори малките неща в ежедневието ви ще носят нещо ново. Понеделник и вторник са дни за любов, развлечения и общуване с деца. В сряда и четвъртък ще имате много работа, но все пак намерете време за здравето си. Петък и уикенда е време за партньорство.

Козирог

Неприятно стечение да обстоятелствата ще направи седмицата за Козирозите тревожна и стресова. Това се отнася най-вече до отношенията с членовете на семейство или въпроси, свързани с недвижимо имущество или жилище. Понеделник и вторник ще допринесат за сключването на успешен договор или уреждането на далечно. Петък и събота са дните на любовта и брака. Възможно е да имате някои противоречия с членовете на семейството, но те няма да доведат до сериозни последици.

Седмичен хороскоп за 23-29 май

Овен В началото на седмицата за вас ще е най-добре да бъдете по-сдържани. В понеделник не се притеснявайте да споделяте това, което ми...

Водолей

Тази седмица ще ви предостави много поводи да се гордеете със себе си. Ще се наложи да преодолеете доста препятствия, свързани с трудности в работа и неясно общуване с колеги и партньори. Звездите ви съветват да избягвате общуване с непознати, както и работа с документи. Не е задължително да имате неприятности, а просто ще сте принудени да общувате с хора, които не са ви приятни. В петък и през почивните дни най-добре останете у дома и не предприемайте никакви пътувания. Освен това не рискувайте, при практикуването на екстремни спортове. Дори карането на ролери може да ви донесе неприятна травма. Неделята ще ви подари заслужен отдих и приятни моменти с любимия ви човек, който отдавна не е чувал, колко много го цените.

Риби

Седмицата ще ви притисне най-сетне да се решите на онази промяна, която ви е толкова нужна и от толкова много време искате. До момента сте направили първите крачки, но несигурността ви не ви позволява да продължите по-нататък. Вярно е, че сте уморени, но засега ще трябва да съвместявате много неща, докато не се убедите, че това, с което искате да се занимавате ще ви донесе необходимото удовлетворение и доходи. В здравословно отношение пазете силите си, както физическите, така и психическите. Не допускайте да се сринете от преумора и намирайте час – два през деня, за да „презаредите“.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com