Шакира роди момче

27028
Шакира роди момче

Снощи Шакира е родила момче, което зведната двойка обяви в Twitter. Този път новината е истина, съобщава БГНЕС. Преди около половин месец Жерар Пике се пошегува в Twitter, че е станал баща и целият свят гръмна с новината, която малко по-късно футболистът на „Барселона” отрече с обяснението, че се е пошегувал по случай испанския празник на шегата. Сега обаче всичко е истина.

"За нас е удоволствие да обявим, раждането на Милан Мебарак Пике, син на Шакира Мебарак и Жерар Пике, роден на 22 януари в 22:36 ч (българско време) в Барселона”, бе съобщението в Twitter.

Бивша любов съди Шакира за 100 млн. долара

Бившият дългогодишен приятел на Шакира Антонио де ла Руа подал съдебен иска срещу колумбийската певица за 100 милиона долара. Страстна...

Милан тежи три килограма и "мама и бебето са в отлично здраве", заявиха двамата родители.

Каталунският спортен всекидневник "Спорт" уточни малко преди това, че раждането е станало с цезарово сечение в клиниката „Текнон” в Барселона.

"Моля да ме придружите с вашите молитвите в този важен ден в живота ми", написа вечерта в Twitter Шакира.

Actualno.com напомня, че преди да роди Шакира и нейната половинка Жерар Пике публикуваха с благотворителна цел красива черно-бяла снимка на бременната певица, с която да отпразнуват скорошното раждане на първото им дете. Снимката на Жерар Пике и Шакира е част от кампанията на Детския фонд на обединените нации УНИЦЕФ, която е посветен на най-уязвимите деца в света. Двамата са без горни дрехи, а наедрелият корем на певицата показва напредналата й бременност. На друга снимка от кампанията Шакира е облечена в бяла рокля и е сложила ръце на корема си.

Шакира стана майка на момче

Шакира роди момченце. Новината съобщи таткото футболиста Жерар Пике, който се похвали в Twitter."Роди се нашият син! Много сме щастливи...

С тази инициатива звездната двойка призовава хората да подкрепят фонда на организацията. Шакира, която е посланик на добра воля на УНИЦЕФ, и защитникът от екипа на Барселона Пике искат да насърчат своите фенове да направят по един малък подарък на децата в света.

Облечена само по пола и горнище на бански Шакира и Пике демонстрираха близостта си само дни преди големия ден на раждането. 35-годишната изпълнителка последва стъпките на Деми Мур и Бритни Спиърс, които заснеха големите си кореми по време на бременността.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com