Шотландските полички правят мъжете по-плодовити

13295
Шотландските полички правят мъжете по-плодовити

Внимание, дами! Мъжете, които носят шотландски полички, имат по-качествена сперма и следователно са по-плодовити. До този извод са стигнали шотландските учени.

Нова Зеландия легализира еднополовите бракове

Нова Зеландия ще легализира еднополовите бракове, с което ще се превърне в първата страна в Азиатско-Тихоокеанския регион, предприела п...

Те казват, че носенето на традиционните шотландски полички без долни гащи предоставя идеална среда за развитие на спермата. За да могат тестисите да произвеждат адекватно количество сперма, температурата им трябва да е с три градуса по Целзий по-ниска от телесната.

"Разумно е мъжете да носят шотландска поличка и да избягват панталоните поне в периода, в който планират да заченат деца. Носенето й създава идеална физиологична скротална среда, която помага за поддържане на нормална скротална температура. Известно е, че тя е благоприятна за стабилното производство на сперма и за доброто й качество", заяви авторът на изследването д-р Ървин Компандж.

В последните 50 години качеството на семенната течност на мъжете е намаляло. Промените в начина на живот и увеличаването на замърсяването са възможни фактори за влошаването на плодовитостта, пише БГНЕС.

Австралия няма да отстъпи за еднополовите бракове

Австралийският премиер Джулия Гилард заяви, че няма да отстъпи по въпроса за гей браковете, въпреки че в съседна Нова Зеландия те бя...

Днес тенденцията е шотландската поличка да се носи само при специални поводи. Но според изследването има и други мотиви за връщането към нея като обичайно облекло дори извън Шотландия, а именно – жените много си падат по тази мъжка визия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com