Щастлива ли е връзката ви? Провери с тези бързи въпроси

6737
Щастлива ли е връзката ви? Провери с тези бързи въпроси
Снимка: iStock/Guliver

Каква е тайната на щастливата връзка? Според специалистите по човешки взаимоотношения най-ключово са успешните романтични партньорства е разбирателството. То обаче зависи от това дали хората си комуникират пълноценно. Много от връзките се разпадат, защото с годините партньорите се приемат за даденост и спират да се интересуват един от друг. В резултат на това отношенията им изстиват, те търсят тръпката другаде и/или бракът им спира да функционира пълноценно.

Ако и вие се чудите щастлива ли е връзката ви, ето как да проверите с тези бързи въпроси!

Щастливите ли сте от сексуалния си живот?

10 признака, че бракът ви не е щастлив

Вземането на решение да прекъснете брака си е доста плашещо. Страхувате се да останете сами, да не говорим за неизвестното бъдеще, за п...

Вероятно безброй пъти сте, чували, че сексът не е най-важното нещо в една връзка, но пък е показателен за нейното качество. Колкото и клиширано да е това твърдение, то продължава да е валидно с пълна сила. Ако правите секс с нежелание, рядко или изобщо, това не говори добре за връзката ви. Трябва да намерите начин да разнообразите сексуалния си живот и да върнете страстта. За целта разговаряйте смело с партньора си, не се страхувайте да споделяйте фантазиите си и да експериментирате. Няма нищо нередно в това. Включете въображението си и влизайте в роли, нека ви е забавно и вълнуващо.

Чувствате ли се подкрепени от партньора си?

За да е щастлива и пълноценна една връзка, партньорите трябва да се подкрепят във всяко ново начинание и да се мотивират взаимно. Това повлиява много не само на техните взаимоотношения, но и на професионалните им успехи. Хората, които са в щастливи връзки, се реализират много по-успешно и печелят повече пари. Тяхната целеустременост е много по-голяма, когато има кой да стои зад гърба им и да вярва в техните мечти. Винаги подкрепяйте половинката си и изисквайте от нея същото отношение!

Смятате ли, че половинката ви ви разбира?

Не е важно да говорите на един и същ език с партньора си, а да се разбирате. Това се оказва все по-трудно в днешно време, когато всеки се е затворил в себе си и мисли най-вече за собствените си нужди. В идеалния случай половинката ви трябва да разбира вашите потребности и цели, да не ви осъжда, а да ви подкрепя. Трябва да се чувствате комфортно да споделяте пред нея и да бъдете себе си.

5 – те зодии с нова връзка през февруари

Понякога любовта идва и си отива, друг път ни заварва неподготвени. Случва се обаче да пристъпи към нас точно в онзи момент, в който я ...

Считате ли, че партньорът ви дава достатъчно свобода?

Малка доза ревност може да е от полза за връзката, но ако партньорът ви няма доверие, ревнува ви и ви обсебва с вниманието си, това не е здравословно за вашите отношения. В щастливата връзка всеки трябва да има достатъчно свобода и време за себе си, без това да е проблем за другия.

Виждате ли се в бъдеще със същия човек?

За да останат заедно двама души, е много важно да гледат в една посока и да изповядват едни и същи ценности. Дори и да сте щастливи с даден човек сега, запитайте се дали ще е така след 10 или 20 години? Може да се окаже голям проблем, ако половинката ви вижда бъдещето по един начин, а вие - по друг.

Отговорете си сами на тези въпроси, но и не се страхувайте да ги зададете на партньора си. Това ще ви помогне да разберете дали и двамата сте удовлетворени от отношенията си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно