Слаш: Eлате и преживейте едно страхотно Rock`n`Roll шоу

10711
Слаш: Eлате и преживейте едно страхотно Rock`n`Roll шоу

Последната новина около предстоящия концерт на Слаш в София, до който остава по-малко от месец, е специалното обръщение на звездата към родните фенове, което той пусна на официалната си страница във Фейсбук, при това на чист български език. Само час след това, постът беше харесан от над 700 човека според информация на организаторите на концерта MOST OF EVIL Music.

"Хей, България, идвам за моя първи концерт във вашата страна на 4 февруари в зала Фестивална. Елате и преживейте едно страхотно Rock`n`Roll шоу!!!", казва Слаш в обръщението си към нетърпеливите фенове.

Слаш става главен герой в нова видео игра

Легендарният музикант Слаш става главен герой в най-новата музикална видео игра „BandFuse”. Редом до него застава и друг не...

Безспорно, концертът на най-харизматичния китарист на света, лицето на легендарните Guns`n`Roses, се очертава да бъде едно от най-силните музикални събития, с които ще бъде открита концертната 2013 година. Слаш пристига със соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy&The Conspirators за първия си концерт в България. Шоуто ще се състои на 4 февруари, понеделник, от 20:00 часа в столичната зала „Фестивална”.

Междувременно беше потвърдена още една дата от предстоящото турне, промотиращо последния солов албум на Слаш Apocalyptic Love (Roadrunner/Орфей Мюзик). Това ще бъде шоуто на бандата в Дубай на 31 януари 2013, като веднага след това застъпва с 21 концерта в цяла Европа.

Ограничено количество билети за шоуто в София все още могат да бъдат закупени на цени от 60 и 70 лева от Билетен център НДК, мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticktpro.bg. Фен зоната пред сцената, за която билетите бяха на цена 80 лева, вече е напълно разпродадена.

Редактор: Пламен Георгиев

Слаш ще забие в София на 4 февруари

Нова година - нов рок късмет. След новината за концерта на Бон Джоуви в България още една новина ще зарадва родните меломани. Най-хари...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com