Сродната душа на всяка от 12-те зодии

10329
Сродната душа на всяка от 12-те зодии
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия има нужда от точно определен тип човек, който да ги допълва и да им дава това, от което имат нужда. Различните зодии често попадат на неподходящи партньори и това бързо се разбира, когато проблемите дадат път на щастието. Ето от какъв човек има нужда всяка от 12-те зодии:

Овен

Овните имат нужда от човек, който да им дава много нежност, защото не са свикнали на това и винаги им е липсвало в живота. Имат нужда от повече обич и семейна подкрепа, нищо че не са семеен тип хора – именно това им липсва и това ще ги пречупи и ще направи характера им много по-благ.

Телец

Телците имат нужда от борбен човек, който да им дава малко тласък в живота. Те са малко по-колебливи и по-трудно случват нещата си, но когато имат здрава опора до себе си, се превръщат в съвсем различни хора. Винаги е важно човекът до тях да е романтичен и да споделя мечтите им.

Близнаци

Представителите на тази зодия имат нужда от заможен човек, който да им даде охолен живот, само тогава те се чувстват щастливи. Не могат да живеят в бедност и мизерия, затова такава връзка, въпреки любовта, е обречена на провал.

Рак

Раците имат нужда от човек, който да е домошар и да се грижи за домашния уют. Те обичат да прекарват време у дома и искат някой, с който да споделят това безценно време. Изключително много ги отблъксват хората, които ревнуват без причина, затова сродната им душа не бива да изпитва ревност и да прави излишни драми, когато такива липсват.

Лъв

Лъвовете имат нужда от силен партньор с високо самочувствие, с който да се гордеят и да могат гордо да представят пред приятели и роднини. Също така трябва да има добра външност и Лъвовете не правят компромис с това, в противен случай рано или късно се стига да изневяра.

3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 г.

Годината все още не е приключила и някои зодии ги очаква незабравимо предложение за брак, за което отдавна мечтаят. Любовта е по-силна ...

Дева

Сродната душа на Девите трябва да има интелект, добра външност и много търпение. Девите са сложни характери, затова имат нужда от подкрепящ ги човек, на който могат да споделят всичко. Също така не обичат хора, които много се бавят с важните крачки в живота и искат всичко да им се случва бързо.

Везни

Везните са хора, които обичат спокойствието и имат нужда от зрял и уравновесен човек до себе си. Сродната им душа е някой, който със сигурност е доста по-голям на възраст и това е важен елемент за една щастлива и хармонична връзка.

Скорпион

6-те двойки ЗОДИИ, които са създадени един за друг

В любовта има перфектни комбинации, които просто си пасват много добре, разбират се чудесно и имат общи цели и виждания за живота. Това...

Представителите на тази зодия са изключително страстни и държат много партньорът до тях също да споделя страстта им към секса. Ако намерят партньор, който е по-пасивен, със сигурност няма да се получи нищо. Освен това Скорпионите имат нужда от някой, който да е финансово стабилен и отговорен, иначе не гледат сериозно на този човек.

Стрелец

Стрелците имат много изисквания към партньора до себе си. Сродната им душа трябва да има приключенски дух и да пътува много, да обича преживяванията и в никакъв случай да не е домошар. Стрелците обичат приключенията и сродната им душа трябва да е човек на живота.

Козирог

Козирозите не обичат хора, които са прекалено мудни и не могат да се справят в живота. Сродната им душа трябва да е борбен човек, интелигентен и много начетен. Също така не си падат по романтиката и не искат човекът до тях да се държи прекалено романтично, а искат по-зрял подход във връзката си.

Кои са най-влюбчивите зодии?

Любовта е нещо много простичко, но в същото време и много сложно. На някои им се получава по-лесно, докато други цял живот търсят своят...

Водолей

Сродната душа на Водолеите трябва да е мечтател по душа, да е човек, който има смели планове и не се страхува от нищо, за да ги осъществи. Също така трябва да е много любящ човек, който да им обръща много внимание и да е постоянно наоколо, защото Водолеите са много чувствителни в любовта и не могат да остават сами за дълго време.

Риби

Рибите имат нужда от човек, който да е мил, отзивчив и да няма проблеми помежду им. Не обичат драмите, предпочитат хармонична и дори скучна връзка, но сигурна и много стабилна. Харесват и подаръците, което е плюс – човек, който да ги глези е чудесен избор за партньор.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com