Сродната ти душа според твоята ЗОДИЯ

30988
Сродната ти душа според твоята ЗОДИЯ
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има тип човек, който пасва чудесно на техния характер. Разбери коя е сродната ти душа според това коя зодия си.

Овен: Овните имат нужда от човек, който да е с много по-мил и благ характер от техния, за да ги балансира в моментите, когато са нервни или избухват. Перфектната половинка и сродна душа за тях би бил някой със зодия Везни или Водолей.

4-те зодии с най-ТРУДНИ връзки

Връзките и любовта са сложно нещо, но за някои зодии са пълен кошмар. Винаги има нещо, което не върви, както трябва и зодиите не успява...

Телец: Представителите на тази зодия имат нужда от семейна сигурност и обич, уют и много топлина. Имат нужда и от верен партньор, който никога да не им изневери, затова сродната им душа е някой със зодия Телец или Лъв.

Близнаци: Сродната душа на Близнаците е някой, който да угажда на всичките им прищевки и никога да не спори с тях. Такъв човек би бил чудесния партньор, а двамата биха живели в страхотна хармония. Подходящите зодии са Везни и Стрелец.

Рак: Раците имат нужда от човек, който обича да пътува, да приключенства и никога да не стои на едно място. Животът има толкова възможности, че те искат да уловят всички. Затова сродната им душа е някой със зодия Лъв или Козирог.

Лъв: Представителите на тази зодия имат нужда от страстна връзка, която с годините да остане точно такава. Искат голямо семейство, но не биха приели скуката и сивото ежедневие. Перфектните партньори за тях са от зодия Скорпион или Риби.

Дева: Сродните души на Девите трябва да ги обожават и да няма никой друг, освен тях на хоризонта. Да се чувстват много специални и обичани, дори след дълги години заедно. Най-добрите зодии те Дева са Везни или Водолей.

6 сигурни знака, че половинката ви кръшка

В любовта никога не може да си сигурен, че човекът до теб ти е верен. Има знаци, за които трябва да следим и те най-често се оказват ве...

Везни: Везните имат нужда от силен партньор, който да им дава тон в живота, да ги подтиква към приключения и да прави светът едно по-хубаво място. Също така се нуждаят и от страстна половинка, а перфектните зодии за това са Овен и Скорпион.

Скорпион: Скорпионите са ненаситни в любовта. Те обичат да флиртуват, да бъдат желани и винаги да са център на вниманието. Затова имат нужда от човек, който да им дава всичко това през целия им живот. Перфектните зодии за тях са Близнаци и Козирог.

Стрелец: Стрелците имат нужда от приключения, от страстна любов и партньор, който ще им даде всичко това. Те искат да имат и голямо семейство, но никога не биха понесли скуката и сивото ежедневие. Перфектните половинки за тях са Телец и Водолей.

Козирог: Представителите на тази зодия трябва да си намерят човек, който да отстъпва на ината им, без да има нищо против това. Те искат да бъдат обожавани и изневерите за тях са немислими. Затова сродната им душа ще е някой, който може да им даде всичко това – Рак и Везни.

Водолей: Водолеите имат много мечти за сбъдване и им трябва сродна душа, която да се бори с тях и да има същите възгледи за живота. Искат здраво и щастливо семейство, което може да им даде някой със зодия Телец или Лъв.

2-те зодии, които отново ще започнат връзка с бившия си

Понякога любовта е непредвидима! Мислим си, че някой човек е останал в миналото ни, докато Съдбата не реши да се намери и не го върне в...

Риби: Сродната душа на Рибите трябва да е някой, който има добри доходи, смели мечти и знае накъде отива в живота. Рибите не понасят хора без характер, а любовта при тях пламва, когато срещнат силен човек. Перфектните зодии за тях са Овен и Лъв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com