Супер ЯКА седмица очаква тези 5 зодии!

83447
Супер ЯКА седмица очаква тези 5 зодии!
Снимка: iStock/Guliver

Предстои свеж уикенд и с нетърпение очаквате да си поспите до късно, да се насладите на любимия човек, да се срещнете с приятели да най-вече да се заредите с нови емоции и сили за следващата седмица. Този уикенд ще бъде много ползотворен, но идната седмица ще бъде изключително благоприятна за някои от зодиите в хороскопа!

Вижте кои ще бъдат 5-те най-щастливи зодии следващата седмица!

Зодия Лъв

Чувствате се малко изтощените от последните дни. Спонтанните промени във времето ви се отразяват и настроението ви също е променливо. Близките дни ще откриете баланс в емоциите си и ще се почувствате прекрасно! Звездите са на ваша страна и следващата седмица ще бъдете на върха на емоциите и приятните моменти. Подгответе се за успешна и зареждаща седмица и си починете подобаващо този уикенд!

Зодия Дева

Имате много работа и постоянно изникват нови и нови задачи. Понякога ви е трудно да се справите с всичко. Имате вътрешен усет как да подредите задачите и се справяте, но вече сте на ръба. Това не ви пречи и не си мислите, че следващата седмица ще сте по-свободни, но определено ви очакват изненади. Близките ви ще ви направят изключително щастливи и това ще пази усмивката и доброто ви настроение следващите дни!

Зодия Стрелец

Напоследък всичко около вас ви се струва скучно и еднообразно. Писнало ви е от блудкавото ежедневие и всички проблеми, с които се сблъсквате. Иска ви се да се случи нещо, което да ви измъкне от тази пропаст. Звездите са ви подготвили много предизвикателства следващата седмица, така че спрете с минорното настроение и се подгответе за щури дни. На чакайте да ви дойде специално настроение, а си го създайте и ще видите положителните промени. Предизвикайте себе си, за да се почувствате по-добре.

Зодия Водолей

Вие определено сте намислили нещо щуро за този уикенд! Звездите също са ви забъркали коктейл от емоции за следващата седмица. Определено няма да ви остане време за почивка, но всичко ще си заслужава, защото ви предстоят много интересни дни!

Зодия Козирог

Чувствате се претоварени и напоследък почти нямате време за близките хора. Изоставате с графиците и със задачите на работа. Стараете се, но просто времето не ви достига и ангажиментите постоянно се увеличават. Поемете си дъх и бъдете спокойни  уверени! Очакват ви много добри новини в службата! Може би ще получите повишение или изненадваща премия... Следващата седмицата ще намерите време за заслужена почивка и ще се насладите на красиви мигове с близките хора!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com