Съпруг и съпруга: какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва

4463
Съпруг и съпруга: какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва
Снимка: iStock/Guliver

Много от нас бяха сгрешиха с това, че неправилно дефинирахме мярката за приемлива откровеност. И до каква степен можете да бъдете откровени с любимия човек? Психолозите имат специален тест за това: „Представете си, че целият ви живот, от началото до днес, е заснет. Готови ли сте да покажете този филм на половинката си? "

Разбира се, няма нужда да лъжете половинката си и да криете някои факти, които ще излязат рано или късно. Но все пак трябва да запазите някакво лично пространство, затворено дори за най-близкия човек.

Мъжете от тези зодии са перфектните съпрузи

Когато търсим най-добрите качества в един партньор за цял живот, понякога може да ни се стори сложно да открием идеалния. За щастие, ас...

По отношение на откровеността с половинката си има два противоположни подхода. Едно от тях е да разкажете всичко на любимия човек под мотото: „между нас не може да има тайни“. Вторият подход е да се споделите избирателно. В този случай не е необходимо да бъдете напълно разголен, тъй като това може да бъде изпълнено с неприятни последици за семейството.

Трябва ли да се вадят скелети от гардероба?

Мнозина в живота са имали грешки, неудобни моменти, грехове на младостта ... Но миналото е това, което е било преди брака. А сега е различен живот. И така, струва ли си да разбъркваме вече изчезналото?

Какво да направите, ако единият от съпрузите има (или е имал преди това) сериозни здравословни проблеми? Например, съпруга не може да има деца или е диагностицирана с женско заболяване и трябва да се подложи на операция - трябва ли да говори с мъжа си за това или да излезе с друга диагноза?

Психолозите съветват, че ако имате здравословни проблеми, нормално е да кажете на партньора си за това и да го помолите за помощ.

6 знака, че сте избрали грешния мъж

Съвсем нормално е в едно семейство понякога да има разправии и кавги. В съвременното ежедневие на непрекъснат стрес това се случва. Но ...

Пари, доходи, имущество

Трябва ли партньорът да изложи цялата информация за своето имущество, финансово състояние, да говори за своите депозити, недвижими имоти? Този въпрос може да изглежда странен, като се има предвид, че по-голямата част от населението няма спестявания, както казва статистиката. В същото време чуваме как понякога хората са готови да оставят един друг без пари по време на развод. Смята се, че ако имате някакво сериозно имущество, преди да информирате партньора си за това, трябва да се консултирате с адвокат.

Основното нещо са семейните отношения

И така, как може да бъде разрешен този вековен спор? За да отговорите на този въпрос, помислете какво е по-важно за вас: да се гордеете, че сте прозрачни, като парче стъкло и душата ви е широко отворена или желанието да запазите семейството си? Може би е по-важно да се грижите за любимия човек, да не го натоварвате с ненужна информация. Ако имате нужда от силно семейство и искате половинката ви да ви смята за най-добрия в света, тогава не бива да се хвалите с опита си от връзките, особено сексуалните, убедени са психолозите.

Въпросът не е какво да кажете, а как. И най-важното, защо да говорите. Преди да кажете нещо, трябва да помислите защо казвате това на партньора си и какво въздействие ще окаже върху него.

Топ 5 на качествата на идеалния бъдещ съпруг

Независимо от възрастта си влюбената жена е склонна да идеализира своя партньор. Ето кои са 5-те най-важни качества на идеалния съпруг,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В кое живописно селце е роден Йордан Йовков?

Колко градове има във великотърновска област?

„Ръченица“ на Мърквичка – научете как двама чужденци показват красотата на България

Има ли мечки в Стара планина?

Знаете ли къде е лобното място на Бенковски?

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com