Същинско котешко торнадо в Англия

58524

Трудно може да се повярва, че някой се е заел да заснеме филма "Sharknado" (Торнадо от акули), но е истина, както и факта, че преди дни в Англия е имало малко торнадо, което вдигнало във въздуха няколко диви котки.

Лошото време в Англия остави без електричество няколко населени места през последните дни и предизвика щети, а според BBC силните ветрове са вдигнали няколко котки във въздуха.

Жителите на Ливърпул имат най-много сексуални партньори

Според най-ново проучване за сексуалната култура и здраве на Острова, жителите на Ливърпул се отличават с най-много и разнообразни секс...

Според медията това си е било истинско "Catnado" (Котешко торнадо) иронизирайки споменатия по-горе, меко казано, глупав филм. За разлика от очаквано провалилият се филм това котешко торнадо си е истина.

Според свидетел от малко населено място в Съри, Англия, малкото торнадо вдигнало във въздуха конюшня. След това фунията на природната стихия "засмукала" и няколко диви котки.

"Имахме четири диви котки и торнадото ги отнесе на височина над 6м, а после ги размяташе като хартиени торбички", разказва Шърли Блей.

Властите предупреждават и за възможни наводнения, които бурята може да причини в следващите дни.

Черната котка не носи лош късмет

Не вярвам в широко разпространеното мнение, че черната котка носи лош късмет, каза в предаването "В ритъм" по БГНЕС фелинологът Едмон...

Хубавото в случая е, че от котешкото торнадо няма пострадали - за разлика от това с акулите от филма, които падат на сушата и си похапват от няколко случайно избрани жертви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com