Съвет за всяка зодия за днес, 07 ОКТОМВРИ

14654
Съвет за всяка зодия за днес, 07 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Денят се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика. Не се препоръчва да започвате ново сътрудничество, да подписвате важни книжа и да сключвате договори. 

ЗОДИИТЕ, които винаги се правят на някой друг

Телец

През днешния не лек ден обмисляйте внимателно постъпките си, освободете се от лъжите, гордостта и чуждите мисли. Не започвайте нови проекти, а се съсредоточете върху текущите си задачи.

Близнаци

Ще се предпазите от напрежение, стрес и депресии, ако останете вкъщи. Предвидливо отложете за по-благоприятно време подписване на документи и не поемайте никаква отговорност. 

Рак

Въздържанието, скромността и излишната показност ще запазят устойчиви психиката и настроението ви. Денят не е подходящ за начало на нова работа и дела, касаещи финанси, възможни са загуби. 

Лъв

Отложете новите начинания, съсредоточете се върху текущите си дела и по възможност не обсъждайте намеренията и плановете си. Използвайте контактите си разумно, оценете това, което имате, и го развийте. 

Дева

Ще избегнете трудности и недоразумения, ако не взимате важни решения и не пренебрегвате потребностите си. Бъдете внимателни с новите идеи и планове, защото ще бъдат по-скоро илюзия или измама, отколкото обективно премислени и подредени. 

Везни

Неблагоприятната енергетика и лошото стечение на обстоятелствата могат да провалят плановете на мнозина от вас. Не сключвайте договори и не поемайте никакви отговорности. 

Скорпион

Коя е вашата цветна ЗОДИЯ според датата си на раждане?

Синап (1 -10 януари) Родените през този период са чувствителни и деликатни. Обичат домашния уют, милите жестове и спокойната атмосфер...

Важно е да не се предоверявате и да се освободите от гордостта и чуждите мисли. Използвайте информацията, която имате по предназначение, не сключвайте договори и не поемайте нови отговорности. 

Стрелец

Отложете новите начинания и се заемете със задачите, които не търпят отлагане, без да пренебрегвате и текущите си задължения. Осигурете си тихо място, където бихте могли необезпокоявани да направите равносметка на изминалите дни.

Козирог

Въздържанието от нови и рисковани начинания ще ви предпази от проблеми и разочарования. Отложете важните решения, не подписвайте документи и не се обвързвайте с нови отговорности. Възможни са измами и загуби.

Ако всички жени наистина са змии, коя сте вие според зодията си?

Жената Овен Огнен Питон Силна, рязка с неконтролируеми изблици на ярост. Дори най-увереният мъж може да си тръгне. Но пък има и плюс ...

Водолей

Денят е неблагоприятен за дръзки и смели начинания, за това контролирайте желанията и поведението си. Ще си помогнете повече, ако работите тихо по текущите си задачи, без да предизвиквате някого с претенциите си. 

Никой не може да раздели тези зодии!

Риби

Възможно е да се разочаровате от някого, който ще се опита да ви подведе с цел лични облаги. Бъдете подготвени. Гъвкави и точни, ще стабилизирате позициите си на работното място, в професионалната сфера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com