Съвет за всяка зодия за днес, 14 ОКТОМВРИ

10751
Съвет за всяка зодия за днес, 14 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Хубав ден за приключване на работната седмица, но доста ще се разпилявате. Затова пък ще успеете да се подготвите идеално за уикенда. Едно пътуване ще ви се отрази просто невероятно, а и може да срещнете човека, когото искате.

Кои са зодиите, които предпочитат структура и ред?

Телец

Малко сложен ще бъде днешния ден за вас. Нещата трудно ще стават и очакванията ви в голяма степен ще се провалят. Не бързайте да се сърдите на съдбата, ако сте правили каквото трябва, съвсем скоро ще стане каквото искате, просто още не е дошъл моментът.

Близнаци

Денят съвсем няма да лош, а като се има предвид, че предстоят два почивни дни, нещата добиват съвсем друг вид. Ще се чувствате малко отегчени от работата и ще ви се иска да промените нещо, било и съвсем дребничко. Помислете за една екскурзия извън града.

Рак

Днес трудно ще ви забелязват, а това няма да ви е много приятно. Всъщност, ако се огледате и се замислите, ще откриете предимствата на това да си незабележим. Е, няма дълго да изтраете под подобно прикритие. Хубав ден за срещи с приятели.

Лъв

Днес плановете ви могат да се провалят по най-странен начин. Опитайте се да приемете нещата без да се притеснявате и да се чувствате виновни, оставете събитията да се случват, а вие просто бъдете част от тях.

Дева

Доста сериозна дейност кипи около вас като за последен работен ден от седмицата. Ще се наложи да отговорите на безброй обаждания и писма, нещо което може да разстрои предварителния ви график. Подходете творчески към новосъздалата се ситуация и ще успеете да вместите всичко в програмата, макар и по нестандартен начин.

Везни

Ще имате възможност да се замислите върху истинската стойност на нещата с които се занимавате и на хората, с които контактувате. Това може да ви постави пред сериозни дилеми. Не правете компромиси със съвестта си, после ще съжалявате цял живот.

Скорпион

Тези 3 зодии ще бъдат най-щастливите до края на тази година!

Близнаци Най-после близнаците преглъщат егото си и любовта към свободата и посягат към нещо, от което твърдят, че нямат нужда, но дълб...

Малко трудно ще ви е да изразите чувствата си, а ще имате толкова много за казване. Като за последен ден от седмицата ще се чувствате доста натоварени и ще имате желание да избягате някъде надалеч, не бързайте, имате възможност да го направите в събота и неделя.

Стрелец

Днес ще сте малко разсеяни и определено ще ви се иска да не ви закачат и ако може да сте по-далеч от задълженията си. Няма как ще трябва да вземете едно-две решения, но не ги претупвайте все пак.

Козирог

Ден за планиране и то не само на събота и неделя, а доста по-дългосрочно. Ще имате интересни идеи и дано ви стигнат финансите, за да ги реализирате. Използвайте повече въображението си, не се оставяйте някой друг да ви дава тон.

Какво би разплакало всяка зодия?

Овен - Безсилието срещу несправедливостта Овните са много емоционален знак и не се притесняват да демонстрират чувствата си, но технит...

Водолей

Един не съвсем спокоен ден. Ще трябва да поемете отговорността за няколко човека, което не е съвсем редно, но в името на хармонията сте готови да го направите. Все пак, дайте на другите да разберат каква услуга им правите.

Кои зодии не могат да стоят в работен офис по цял ден?

Риби

Бихте могли да свършите много неща стига да не се разпилявате и да не губите време в безсмислени разговори. Пътуванията ще са много полезни, но бъдете много внимателни по пътищата. Не е изключено да с се опитат да ви подведат, но нещата ще се развият добре за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да си направим ябълков оцет без захар?
Как да си направим ябълков оцет без захар?

За да приготвите ябълков оцет, който технически се прави от ябълкови остатъци, ви трябват само 3 съставки: ябълки, вода и стъклен буркан. Най-добре...