Съвет за всяка зодия за днес – 16 февруари

6565
Съвет за всяка зодия за днес – 16 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Понякога на човек му е по-лесно, когато има свой верен съветник и знае, че той никога няма да го подведе. Като, че ли тогава нещата се случват по-гладко и безпроблемно.

Не е случайност това, че огромен процент от хората предпочитат да следят ежедневно своя хороскоп и да разчитат на казаното от звездите.

Ето какво съветват те всеки от зодиакалните знаци:

Овен

Много вероятно е на хоризонта да се появи някоя нова и безсмислена интимна връзка, която да не доведе до нищо положително. Затова по-добре не хабете напразни надежди. Бъдете разумни и се фокусирайте върху семейството и работата си.

Съдбоносна среща очаква тези зодии през февруари

Телец

Независимо дали ви харесват последиците или не, бъдете справедливи и оценявайте по правилен начин случващото се. Днес не ви липсва самочувствие и си давате максимално висока оценка. Звездите предусещат ден, изпълнен с изненади. Все още обаче не е настъпил моментът, в който да бъдете дейни в бизнеса си.

Близнаци

Не се раздавайте прекалено много в любовта, тъй като това може да ви коства пари и време. Ще похабите усилия и най-вероятно ще са напразно. В днешния ден сте готови да похарчите не малка сума за благотворителна цел.

Рак

Предстои да стартирате нова любовна връзка, но най-вероятно няма да продължи дълго време. Избягвайте пререкания и скандали с половинките си, защото във вторник ще бъдете доста раздразнителни.

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата 15 – 19 февруари

Лъв

Гледайте с философски поглед над нещата, защото иначе ще ви е много по-трудно да се справите с предизвикателствата, които животът ви е отрекъл. По отношение на парите е напълно допустимо да има и възходи, и падения. Ще надделяват възходите.

Дева

Опитайте се да гледате трезво на живота. Твърде вероятно е у вас да се появи лъжлива представа за представителите на срещуположния пол. Днес се опитайте да не вършите грешки и всичко да се случва по план.

Везни

Днес се очертава някои от плановете ви да претърпят провал или обрат. Възможно е да срещнете стар познат, който да обърне живота ви с главата надолу. Не се поддавайте на чувства и емоции. Дръжте главата си високо вдигната и посрещайте трудностите уверено.

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 15-19 февруари

Овен Много спомени, незараснали рани и призраци на бивши любови вещаят звездите за тази седмица. Не е изключено отново да влезете в ко...

Скорпион

Много вероятно е да загубите солидна сума пари. Днес не е най-щастливият ви ден. Опитайте се да взимате правилни решения. Заемете се с любима дейност, която ще ви помогне да се откъснете от случващото се и да погледнете на живота от един друг ъгъл.

Стрелец

Възможни са сложни процеси в семейството. Днес е нужно да бъдете доста по-организирани, отколкото по принцип сте. Звездите предсказват за финансови постижения и успехи на работното ви място.

Козирог

Дневен любовен хороскоп за днес – 15 февруари

Любовните трепети и вълнения нямат ни най-малки намерения да ни напускат. Всеки ден е любов. Колкото повече се доближаваме до истинскат...

Полезно ще бъде за вас, ако се дистанцирате до известна степен от партньора си. Дръжте го настрана и така ще се чувствате значително по-добре. Ще имате нужда от подкрепата на своите близки. Най-вече емоционална такава.

Водолей

Много вероятно е да бъдете съучастници в едно истински приятно преживяване или събитие в личния ви живот. Днес е чудесна възможност да премислите внимателно пътя, който до сега сте изминали и да видите къде грешите и какво желаете да промените. Много от Водолеите ще получат помощ във вид на подарък.

Риби

Днес много от представителите на този зодиакален знак ще се почувстват притиснати и оскърбени. Напълно възможно е да са ви въвлекли в нещо, в което не сте искали да участвате. Запазете достойнството си и бъдете с вдигната високо глава. Много от представителите на тази зодия се реализират в изкуството!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com