Съвет за всяка зодия за днес, 16 ЯНУАРИ

8567
Съвет за всяка зодия за днес, 16 ЯНУАРИ
Снимка: iStock

Овен

Доста Овни са в ситуация да искат съдействие и ще се опират на хора, с които интересите им съвпадат за момента. После нещата се нареждат.

Телец

Телците да премълчат, да помислят как да окуражат някои от най-близките си хора в тяхната работа, с какво още да помогнат. Вечерта ще се видите с приятели.

Зодиите, които имат остър ум

Близнаци

Близнаците да си направят точен разчет на парите, няма да могат да се прострат нашироко. Ако роднини ви съветват нещо, слушайте, мислят ви добро.

Рак

Раците да обсъдят плановете си, а и да ги съобразяват с най-близки. По делови теми едни партньори са песимисти, други не мислят за работа, обещават и отлагат. На вас работата ви върви, а трябва и отдих, време за дома.

Лъв

Сметките ви трябва да са точно уредени, пък после вие ще прецените кого и как да подкрепите. Шансът е на ваша страна, така че ще използвате и нови възможности за изява.

Дева

Девите тактично да оправят нещата, има риск да усложнят отношения даже с близки, а няма да им е от полза. Бъдете по-грижовни и към здравето си, съветвайте се как да се тонизирате.

Везни

Група Везни вече виждат първите плодове на отдавнашни усилия и това ги кара да бързат. Е, за големите кошници още е рано, сега само заздравявайте връзките с колеги, познати, клиенти.

Скорпион

4-те зодии, които ги очакват богатства през февруари

Овен Овните ще трябва да проявят максимална активност, като е възможно дори да започнете нови неща на работното място, но всичко това ...

Скорпионите имат амбициозни идеи, даже да са споделяли с близки и познати, надали очакват голяма подкрепа. Ако ви е обещана, ще закъснее или дадената дума вече е забравена. 

Стрелец

Стрелците да бъдат по-отзивчиви към техните молби за услуги и заеми, вероятно сега могат да си позволят даже финансова подкрепа, а плановете си да посвият или отложат. 

Козирог

Ако вече сте набелязали разходки на теферич и пр. с близки, тръгвайте, отдихът ще ви освежи, а общуването ще ви зареди с куп идеи за изява и приходи. Бъдете пестеливи.

Към тези ЗОДИИ летят много пари този месец

Лъв Не правете компромиси, защото ви чака седмица, която ще е противоречива, но ще постигнете желаното. Ще имате много енергия, а това...

Водолей

При Водолеите влиянията са от началото на седмицата, вероятно са обмислили добре начина си на действие. Някои се готвят за пътуване, други – за нова работа и екип.

3 зодии, на които много ще им върви в любовта през ФЕВРУАРИ

Риби

Рибите си имат амбициозни планове, случаят ще им даде знак, че трябва да действат още по-старателно и принципно по задачите си. Ако сте набелязали домашни подобрения, наистина следва да се трудите здраво.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com