Съвет за всяка зодия за днес, 18 ОКТОМВРИ

12883
Съвет за всяка зодия за днес, 18 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Сутринта ще се чувствате весели и безгрижни, ще правите нещата с лекота. Следобед обаче ще се наложи да сте по-стегнати и организирани, ако искате да има някакъв резултат от усилията ви.

Телец

Днес няма търпите ни най-малка намеса в личните си дела, готови сте едва ли не със зъби и нокти да отстоявате позициите си. С други думи, днес сте революционно настроени и може да свършите доста необмислени неща.

Тези ЗОДИИ не се спират пред нищо и винаги постигат целите си

Близнаци

Отново сте си взели маската на сериозен и отговорен човек и днес никой не може да ви разсмее, защото става дума и за пари или прибавяне на средства. Все пак дори и финансите си имат своята смешна страна. 

Рак

Изпитайте себе си днес, рискувайте. Имайте предвид, че днес агресивността ви ще е в най-висшата си точка, така че леко с хората около вас. Не забравяйте - не сте единствените способни хора на света, съобразявайте се и уважавайте другите.

Лъв

Днес съвсем безнаказано можете да си позволите доста неща в яденето и козметиката, а останалите оставям на вашата съвест. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или телевизора.

Дева

Идеален ден за учене, дори да не ходите на училище. Днес ще запомняте и осмисляте много по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно.

Везни

Трудна дилема ще имате днес. Вътрешните ви страхове и моралните ви принципи ще се изправят срещу желанията и стремежите ви. А дали не се опитвате да представите нещата такива, каквито ви се иска да бъдат?

Скорпион

Коя зодия е най-впечатляваща в леглото?

Овен Овенът има силна и магнетична личност. Той обича контролът да в неговите ръце. Ако обичате да доминирате в леглото, той не е подх...

Вие сякаш все търсите начин да се позабавлявате малко повече. И днес няма да имате настроение за работа, а няма кой да ви отмени.

Стрелец

Днес ще сте доста разсеяни. Ако имате възможност, отскочете до някой басейн, водата определено ще ви възвърне свежестта и доброто настроение. 

Козирог

Добър ден за разчистване, макар да не е края на седмицата. Днес успешно можете да се избавите от всичко ненужно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че започвате на чисто.

Тези зодии НИКОГА няма да бъдат заедно!

Астролозите откриха 6 несъвместими двойки според знака на зодиака, които предпочитат да се унищожат взаимно, отколкото да могат да живе...

Зодиите, които са прекалено УВЕРЕНИ

Водолей

Днешния ден е подходящ за учене, но явяването на изпити може да мине малко проблемно. Не се опитвайте да дискутирате въпроси, за които дори не сте чували.

Риби

Би трябвало да работите по-старателно, а не само да мислите за наградата, която ви се полага след като приключите. Естествено е да се чувствате уморени и отпаднали, но в никакъв случай не си зарязвайте работата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com