Съвет за всяка зодия за днес – 23 февруари

8961
Съвет за всяка зодия за днес – 23 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Съветите са нещо изключително ценно. Ако имаме добри съветници, то нещата ще се случват повече от гладко и безпроблемно.

Днес сме подготвили за всяка една зодия ценни съвети, които звездите нашепват.

Ето ги и тях:

Овен

Днес няма да е най-щастливият ден в живота ви в никакъв случай. С любимия човек са възможни сериозни разминавания по всеки един въпрос. Най-добре спрете на едно място и внимателно обмислете какво се случва в живота ви и какво искате да ви сполети много скоро. Бъдете сдържани и мъдри.

Телец

Във вторник Телците ще бъдат прекалено емоционални. Това би могло да доведе до скандали и пререкания с любимия човек. Много вероятно е роднини да се опитват да се намесят в личния ви живот и да ви огорчат с тази тяхна постъпка.

Близнаци

Вторник се очертава да ви поднесе не малко предизвикателства, с които ще ви бъде трудно да се справите. На работното си място няма да се чувствате комфортно, защото работата ще ви се струва прекалено много и това ще рефлектира пряко върху настроението ви. Опитайте се да се организирате колкото се може по-скоро и да се фокусирате върху спешните и неотложни задачи.

Рак

В любовта се очертава да се чувствате комфортно и на мястото си, макар взаимоотношенията с половинката ви да са малко повърхностни. Ще получите предложение за работа, което вероятно ще приемете, тъй като имате нужда от него. Не подписвайте обаче никакви документи, преди внимателно да сте ги прочели.

Лъв

В личния си живот се чувствате на върха на щастието. Тънете в любов, хармония и уют. Възможно е обаче да попаднете в компания, където тепърва ще започнат да се плетат интриги и лъжи. Опитайте да се избавите от тях, сменяйки средата си по-скоро.

Дева

Днес е ден, в който да се изправите срещу страха и да го победите. Не бързайте обаче да правите анализи на случващото се, тъй като самооценката ви няма да бъде съвсем трезва.

Везни

По-младите представители на зодиакалния знак ще се разочароват сериозно от любовта. През втората половина на деня се гответе за свръх противоречиви събития.

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 22 – 26 февруари

Скорпион

4 зодии, които печелят от тотото по-често от останалите

Тотото е най-добрият тест за късмет. Астролозите споделят само за няколко зодии, които имат по-голям късмет в тотото от останалите. Ако...

Обикновено представителите на този зодиакален знак са склонни да обичат като за последно, но този ден ще предпочетат да бъдат интровертни, затваряйки се в себе си. Това ще ви избави от нежелани конфликти и скандали в семейството.

Стрелец

Денят ще е цветен и емоционален за вас. Твърде вероятно е да усетите влечение към човек, чиито начин на живот сериозно се отличава от вашите представи за пълноценно съществуване. Слушайте сърцето си, то ще ви води във вторник.

Козирог

По-младите Козирози ще предпочетат да действат, без да мислят прекалено много. Това обаче съвсем няма да е в тяхна полза. За предпочитане е да бъдете по-разумни, по-сдържани и по-премерени.

Вижте кои са най-разглезените зодии

Нормално е за някои хора да са повече разглезени и самовлюбени, като са способни да принудят любимия човек да прави каквото пожела...

3-те зодии, които ще срещнат голямата любов тази пролет

Водолей

Звездите ви съветват да имате контакти единствено с най-близките си хора. Не се впускайте в разговори с познати, с които ви е напълно невъзможно да споделите радости и тревоги.

Риби

Днес не е препоръчително да играете на сляпо, що се отнася до финансите ви. Бъдете разумни, така че да не загубите това, което притежавате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно