Съвет за всяка зодия за днес, 25 СЕПТЕМВРИ

16057
Съвет за всяка зодия за днес, 25 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Доста Овни сега се захващат с интересни, а и доста перспективни идеи, бързо привличат съмишленици и сътрудници. Но работата в големи екипи изисква такт, търпение, дано умеете да балансирате и да давате свобода на действие на подчинените си. 

В края на месеца няколко зодии ще получат парични преводи

Телец

Сега Телците ще бъдат доволни и от постъпленията си и не е зле да мислят за повишаване на дохода на целия екип, не само за своя джоб. Разчитайте на стари и проверени познанства, даже в някои дела да не върви, бързо ще реорганизирате нещата.

Близнаци

Близнаците могат да пресекат някои проблеми, но има риск да ги изненадат и още, така че да действат предпазливо, тактично. Шефовете не са най-справедливи в момента, можете са го отнесете и заради чужди грешки. 

Рак

Доста Раци се радват на голямо внимание от по-възрастни и влиятелни хора, може да им предложат услуги, спонсорство, а и съветите по житейски въпроси са ценни. Отзивчивостта на някои околни малко ви изненадва, доскоро не са се интересували от делата ви.

Лъв

Лъвовете да си отделят повече време за отдих и тонизиране, за да не ги подведе здравето им. Близките ви също искат внимание, а вероятно и заеми, сега едва ли трябва да им обещавате помощ.

Дева

Девите са критични към колеги и близки, смятат, че не са подобаващо старателни в тяхната работа. Ако помагате, помагайте без да мислите за награда, тя идва от само себе си.

Везни

Част от Везните ще се помъчат да осребрят някои постижения в работата още в понеделник. Наистина сега ви се откриват добри условия за начинания и разширяване на стари проекти.

Скорпион

Това са зодиите, за които октомври ще е златен месец!

За някои зодиакални знаци октомври ще бъде много по-различен от на други. По-топъл, по-слънчев и изпълнен с много повече късмет. Вижте...

Скорпионите си знаят, че имат и противници, и съперници, днес не е време да мерят сили с тях, а да подготвят най-пунктуално новите си изяви. Упорствате в делата, може би ще трябва да отложите отпуск, пътуване.

Стрелец

Стрелците имат някакви идеи, но моментът не е подходящ, вероятно още не са решили и точно как ще действат. Търсете съвети, имате компетентни приятели, роднини. Ще се ориентирате към най-подходящи пътища и средства. 

Козирог

Някои Козирози днес ще посрещат гости, имат празничен повод. Първо приключете дела, после организирайте купона, не е нужно да е пищен и с много участници. Важен е уютът, съкровеното общуване с най-близки хора.

Това са най-драматичните зодии! А вие дали сте една от тях?

ЛЪВ Управляващата планета на лъва е слънцето, което, нека си признаем, е природна и есетествена драма. Златните му лъчи са навсякъде о...

Водолей

Ако Водолеите заложат на отстъпчивост, близки ще им помогнат, дамите сега им подсказват умни решения. Вие имате добри идеи за изява и печалби, но за момента условията не са подходящи, постепенно разчиствайте пътя на бъдещия успех.

Обърнете внимание на здравето си, ако сте представител на някоя от тези зодии

Риби

Усетът на Рибите не ги подвежда, има рискове, които не бива да поемат, хора от техния близък кръг скоро ще им подскажат как е по-разумно да постъпят. Бъдете по-грижовни към тонуса си, купоните сега не са най-добрата почивка за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com