Съвместимост на Козирог с всички зодии

44173
Съвместимост на Козирог с всички зодии
Снимка: Деси Карчева

Време е да определим свързаността на Козирог с всички други зодии. Споделяме го с вас без колебание. 

Козирог и Овен

Любов: Тези два знака може да работят като двойка, но вероятно биха били по-добри като приятели. И двамата са много мотивирани личности и приемат сериозно успеха. Но Козирозите обмислят нещата и взимат много внимателно изчислени решения, докато Овенът е склонен да рискува и прави нещата, без да ги обмисля.

Дългосрочни връзки и брак: За Козирога сигурността и осигуряването на стабилна основа са изключително важни; за Овен - не толкова. Изключително вероятно е да има борба за власт между тези два мощни знака и това може да окаже голямо натоварване на връзката.

Козирог и Телец

Любов: Козирогът и Телецът са в по-голямата си част съвместими. Тези два земни знака се нуждаят от сигурност, имат реалистични личности и харесват парите. Козирогът е по-скоро стегнат, отколкото Телец, който е по-снизходителен. И двата знака отделят време за доверие на другите и могат да бъдат донякъде упорити.

Дългосрочни връзки и брак: Козирогът може да възприема Телеца като мързелив, а Телецът може да мисли за Козирога като за работохолик. Но в една връзка, ако успеят да постигнат баланс, връзката им може да се прояви в много изгодно и практично партньорство, което може да не звучи особено романтично, но с тези двамата е горещо.

Козирог и Близнаци

Любов: Козирозите са мъдри, амбициозни и дисциплинирани, а Близнаците със своя свободен дух, многофункционалност и липса на насока са противоположността на Козирога. Винаги предпазливият Козирог никога не прави ход, докато не го обмисли внимателно и Близнаците могат да си намерят изход от всяка ситуация. Те не винаги могат да виждат очи в очи, но са невероятни в разкриването на престъпления. Това е нещото при тези два знака: те подхождат към всяка ситуация от различни точки.

Дългосрочни връзки и брак: Козирогът дава на Близнаците заземяваща енергия, докато Близнаците насърчават Козирога да бъде спокоен. И все пак енергията на Близнаци може да се окаже твърде интензивна за практичния Козирог, което води до проблеми във връзката. Въпреки това и двата знака са интелигентни и имат добри чувства за хумор, така че ако приемат различията помежду си, биха могли да се справят добре, но това ще отнеме усилия.

Козирог и Рак

Любов: Козирогът и Ракът са две противоположности, които могат да работят, когато се обединят. Тези знаци са много фокусирани върху семейството, любовта и сигурността. Ракът е много по-емоционален от Козирога, но Козирогът има търпението и разбирането да бъде там за Рака. Козирогът ще се грижи добре за Рака, от което Ракът се нуждае.

Дългосрочни връзки и брак: Въпреки че, Козирогът няма да бъде толкова допълващ или да казва романтични неща, колкото Ракът би желал, Ракът знае, че винаги могат да разчитат на надежден Козирог, който да е до тях, независимо от ситуацията. Ракът може да помогне на Козирога да излезе малко извън себе си и да види каква магия предлага светът. Тази двойка прави страхотни партньори и дори още по-добри родители.

Козирог и Лъв

Любов: И двамата обичат да бъдат в центъра на вниманието, но Козирогът е добре с работа зад завесите, докато Лъв непрекъснато го жадува. Но понякога Лъвът е твърде много за Козирога - те са винаги кипящи и винаги животът на купона.

Дългосрочни връзки и брак: Има моменти, когато изглежда, че възгледите им за живота са съвсем различни. Лъв иска Козирогът да се разхлаби повече, а Козирог би искал Лъв да бъде малко по-практичен и може би да не се опитва да следва всяка една от дивите им мечти.

Козирог и Дева

Любов: Козирогът и Девата споделят повече прилики, отколкото разлики. И двамата са трудолюбиви, добросъвестни са и решават проблеми. Можете да разчитате, че някой от тях ще спаси деня. 

Дългосрочни отношения и брак: Тези два знака споделят един и същи вид ценности и тяхното ниво на ангажираност е склонно да направи съюз между тези два дълготрайни. Краката на Козирога са здраво поставени на земята, което помага да се утеши Девата, когато се притесняват. Като цяло Козирогът и Девата вървят добре заедно и изпитват най-голямо уважение един към друг.

Козирог и Везни

Любов: Може да не мислите, че Козирогът и Везните ще бъдат съвместими, но ще сгрешите. Везните са склонни да летят наоколо като пеперуда, като винаги променят мнението си и губят интерес, докато Козирогът вижда всичко докрай и е солиден, безопасен и надежден. Всеки си дава неща, от които се нуждае другия.

Дългосрочни връзки и брак: Козирогът обича някой да помага за повдигане на духа им и да не гледа тъмната страна на живота, докато Везните се нуждаят от някой, който да им даде насоки и да им помогне да се съсредоточат достатъчно, за да постигнат целите си. 

Козирог и Скорпион

Любов: Фактът, че тези два знака се разбират добре, изненадва и двамата, но не би трябвало. Скорпионът е много чувствителен, а Козирогът не толкова; обаче Козирогът винаги ще бъде честен и подкрепящ Скорпиона, от което Скорпионът се нуждае точно. Скорпионът обича винаги да има малка мистерия, която държи Козирога заинтригуван.

Дългосрочни връзки и брак: Козирогът няма нужда да научи всичко за Скорпиона веднага и по-скоро би отделил време, за да опознае наистина този воден знак. И двата знака са силни, верни и амбициозни и тези качества работят за укрепване на връзката между тях. 

Кой са най-несъвместимите зодии в любовта

Телец и Стрелец Двойката Телец и Стрелец може да се опише с две думи – пълна противоположност. Ако самоувереният Телец знае точн...

Козирог и Стрелец

Любов: Козирогът и Стрелецът не са съвсем съвместими, въпреки че биха могли да се справят един с друг в малки, контролирани дози. И двамата имат добро чувство за хумор и са умни и директни, но дотам приликите им свършват. Козирозите са последователни, Стрелците - не са; Козирозите са търпеливи, Стрелците - не са; Стрелците са оптимисти, Козирозите клонят повече към песимизма.

Дългосрочни връзки и брак: Всичко, което Козирогът иска, е сигурност и силни финансови основи, а Стрелец не иска нищо от тези неща; Стрелецът е твърде свободолюбив авантюрист за практичния Козирог. За тези два знака е трудно да намерят общ език и дори тогава е нестабилно.

Козирог и Козирог

Любов: Какво е по-амбициозно и фокусирано от успеха на един Козирог? Двама от тях. Двама Козирози ще работят усилено, за да имат успешна връзка. Въпреки това, те могат да се окажат, че непрекъснато се опитват да се „сближат”, мислейки, че знаят най-добре.

Дългосрочни връзки и брак: Проблемът с това динамично дуо е, че ако един от тях не отнеме време да се наслади на живота си и един на друг, тези двама работохолици може да се фокусират толкова много върху кариерата си, че да забравят, че има дори друг човек в живота им. Освен това те могат да стигнат до точката, в която се познават твърде добре и да им омръзне от еднаквостта и рутината на живота им. Някой трябва да разклаща нещата от време на време или това ще бъде смърт от скука за връзката им.

11 изненадващи факта за зодия Козирог

Това е астрологичен знак, който е сложен за разбиране и труден за продължителна връзка. Представителите на този знак са динамични, съср...

Козирог и Водолей

Любов: И двата знака са много интелигентни, трудолюбиви и са склонни да са по-центрирани в главата, отколкото в сърцето и нито един от тях не обича да има огромни емоционални сривове. Козирогът обикновено иска да прави нещата по книга, а Водолеят е обратното с тяхното външно мислене.

Дългосрочни връзки и брак: Във връзките има моменти, в които Водолеят просто иска да бъде скандален и противоречив без основателна причина и това обърква Козирога. Но основната разлика между тях е, че Козирогът е склонен да спазва правилата и социалния протокол, докато Водолеят прави своето, независимо какви са последствията. Козирогът може да изглежда напрегнат в сравнение с Водолей през деня, но Козирог има друга страна през нощта, която Водолеите нямат.

Козирог и Риби

Любов: На пръв поглед Козирогът и Рибите не изглеждат особено съвместими, но са. Те са Инг и Янг на съвместимостта. Всеки има качества, от които другият се нуждае; Козирогът може да помогне на Рибите да останат съсредоточени и да държат краката си на земята, докато Рибите помага на Козирога да види света във всичките му славни цветове, а не само в черно и бяло. 

Дългосрочни връзки и брак: Рибите са интуитивни и могат да дадат на Козирога това, от което се нуждаят, дори когато не знаят, че се нуждаят от него. Рибите са мили и видът на грижа, който Рибите е в състояние да даде на Козирога, позволява на Козирога да бъде най-добрият им Аз. Козирогът се нуждае от вливане на творчество и цвят в живота им и Рибите могат да им го дадат. Връзката им е просто вдъхновена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Къде и как е правилно да се съхранява козунак, за да остане пухкав и мек по-дълго

Сложете кактуса на това място в дома си, за да се предпазите от негативна енергия

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com