Талисман за богатство и късмет: Как да го изберете и да не си навредите?

5249
Талисман за богатство и късмет: Как да го изберете и да не си навредите?
Снимка: iStock

Всеки човек се стреми към късмет и просперитет в живота си. Но как да ги привлечем? Сред многото методи има един уникален - да се обърнем към талисманите.

Как да изберем талисман по дата на раждане и да не си навредим?

За да вземете свой собствен талисман, първо трябва да изчислите номера на своя жизнен път. За целта съберете всички цифри от датата ви на раждане и след това продължавате да събирате, докато получите едноцифрено число.

1

Силно се препоръчва да обърнат внимание на кристалите авантюрин и карнеол. Авантюринът служи като пътеводител към просперитета.

Карнеолът, като пазител, предпазва от вредни влияния.

2

Трябва да обърнат внимание на магическия лунен камък и изящните перли. Лунният камък ще отвори вратите към вашата креативност, ще ви помогне да преодолеете трудностите и ще успокои вътрешния гняв.

Перлите ще привлекат късмет по пътя ви и ще ви предпазят от злото око. Препоръчително е да ги държите на врата или китката си, като обръщате специално внимание на тези талисмани.

Талисман за богатство – какво да направим, за да ни донесе късмет

3

Можете да се насладите на тюркоазената атмосфера, допълнена от хризолитна хармония. Тюркоазът пази от нещастие, дава кураж. Докато хризолитът отваря врати към творческите дълбини.

4

Ще усетите магията на нефритената енергия и сапфирения блясък. Нефритът е източникът на съкровищата на живота, а сапфирът помага да се отдели истината от измамата и съблазнява противоположния пол.

5

Ще намерите своя ценен спътник в тигровото око. Той ще предпази от магии, ще увеличи финансовия нюх и ще изостри интуицията. Зеленият изумруд от своя страна ще ви донесе късмет и ще ви отвори вратата към мъдростта.

6

Това число ще ви отведе до диамантено сияние и ахатна мъдрост. Диамантът ще събуди вдъхновението ви, а ахатът ще увенчае пътя ви с късмет и дълголетие.

Талисман на пръста ви: Как и какви пръстени да носите, за да привлечете любов и богатство?

7

Малахитът и рубинът ще ви подхождат. Малахитът ще разкрие във вас духовна сила, ще ви даде хармония и ще ви предпази от негативизъм. А рубинът, като светило на ума, ще изпълни мислите ви с яснота, ще донесе спокойствие и ще ви допълни с допълнителна доза смелост.

8

Осем, като числото на портите на съдбата, ще ви отведе до гранат и оникс. Ониксът, огледало на отражението, укрепва паметта и разрушава бариерите на нерешителността. Гранатът ще разсее тъгата, ще проправи пътя за издръжливост и ще разпали огъня на страстта.

9

Вие можете да погледнете към планински кристал, който отвежда от мътни ситуации и подобрява отношенията, както и топаз, който ще ви предпази от негативност.

Изборът на талисман, балансиран с датата на раждане, се превръща в ключ към иницииране на късмет и щастие, придружени от защита от вредни влияния. Важно е да изберете точно този камък, който ще разкрие хармонията на числото на вашия жизнен път. Също така не забравяйте, че анти-талисманите са скрити до амулетите, които могат да повредят пътя ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да боядисаме яйца без химикали - лесен начин, с който ще изненадате гостите за Великден

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Понеделник след Великден - как се нарича този ден

Как се пише: посрещна или посрешна?

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com