Талисмани за пари

5311
Талисмани за пари
Снимка: iStock/Guliver

Проблемът с постигането и поддържането на финансово благосъстояние е нашият манталитет. Специални, магически предмети ще ни помогнат да го променим - амулети и талисмани за богатство. Как работят те? Тяхната работа е да променят нашите вибрации и начина ни на мислене. Символите на богатство, поставени върху тези предмети, влияят на нашето подсъзнание и отключват способността да възприемаме и приемаме благоприятни финансови възможности. Подходящото състояние на ума привлича изобилието и изобилието и от нас зависи да приемем потока на просперитета.

Обърнете внимание на „съвпаденията“, които се случват във вашия живот. Ако работите по промяна на вибрациите си, те определено ще започнат да се появяват. Променете вибрационната си точка на привличане, като визуализирате начина си на живот, който искате . 

Най-популярните символи на късмет по света

Някои хора носят винаги амулет на късмет и вярват в него, други смятат това за безмислено суеверие. Ето кои са някои от най-популярнит...

Талисман на съдбата

Това е мощен амулет, който носи късмет и късмет в игрите. Благодарение на неговото функциониране можете значително да увеличите собствеността си.

Талисманът на Меркурий

Меркурий е покровител на търговията и широко разбираемата комуникация. Талисманът на Меркурий благоприятства бизнеса, привлича клиенти, изостря способността да мисли логично и активира езиковите способности.

Гамадион Свастика - гностически кръст

Пръстени за щастие: какви бижута могат да се превърнат в ефективни талисмани

Бижутата, изработени от различни метали, имат различна енергия. Също така, разделение се прави и според вида на бижутата: обеци, пръсте...

Той осигурява просперитет и просперитет. Универсален талисман за късмет и просперитет. Това улеснява стартирането и успешното развитие на начинания. Предпазва от магия, злото око. Повишава жизнеността и еротизма.

Ключ за творчески живот

Тази комбинация от руни ще ви помогне да намерите креативни и мъдри начини за преодоляване на външните ограничения, „лошата съдба“ и различни житейски проблеми, особено финансови. Това ще улесни промяната на негативните модели по отношение на парите, работата, изобилието или богатството. Това е ключът, който ще ви отвори нови възможности във всички области на живота ви. Особено се препоръчва на художници, творци и студенти.

Талисманът на Феху

Това ще ви помогне да привлечете материално и духовно богатство. Той подкрепя всяко ново действие, например нова работа, новоучредена компания, нова връзка и т.н. Ще ви предпази от вредни влияния, които искат да ограничат вашите действия (конкуренция).

Тези талисмани носят само зло и опасности

Не всички талисмани и сувенири излъчват положителна енергия. Има категория талисмани, които могат да причинят нещастия, болести и лошо ...

Амулет, който привлича пари

Рунически скрипт, направен върху стъкло или дърво с възможност за фиксирането му навсякъде (у дома, бизнеса, бюрото, портмонето, портфейла и др.) Надписът се състои от run fehu, ehwaz, hagal, uruz. Той привлича собственика на възможността да спечели много пари, подобрява потока на пари в брой, предпазва от кражба и други финансови загуби, дава възможност за печелене от лотарията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно