Тази ЗОДИЯ е съвместима с всички в ЛЮБОВТА

7428
Тази ЗОДИЯ е съвместима с всички в ЛЮБОВТА
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да ви е трудно да си представите, има една зодия, която може да има успешна и щастлива връзка с всяка една друга от 11-те зодии. Ето коя е тя:

ТЕЛЕЦ: Телците са изключително интересна зодия, която може да има здрава и стабилна връзка с всички останали 11 зодии в Зодиака. Представителите на тази зодия имат много гъвкави характери и макар, че са инатливи по душа, често се инатят за незначителни работи, докато за сериозните въпроси в живота могат да избират по кой път да поемат, когато знаят, че всичко е за добро. Сега ще ви разкрием 5-те причини, заради които Телците могат да бъдат идеалните партньори в любовен план.

4-те зодии БЕЗ проблеми до края на 2021 г.

Това са зодиите, които ще се радват не безоблачно щастие през цялата година. Ще имат щастливи преживявания, приятни моменти и емоции, с...

1. Обичат семейния уют – Телците са изключително привързани към семейството си и биха направили всичко за него. Мечтаят за щастлива и хармонична връзка, за уютен дом и това им стига, за да са щастливи.

2. Не изневеряват – Телците са много верни партньори и държат на на човека до себе си. Умеят добре да оценяват това, което животът им подарява и никога не биха направили нещо грешно, за да загубят щастието си. Изневерите за тях за долна постъпка и не биха стъпкали себеуважението си, за да постъпят по този грозен начин.

3. Правят много жестове – представителите на тази рогата и симпатична зодия обожават да правят романтични изненади. Смятат, че застоят в една връзка е изключително вреден, затова винаги се опитват да разнообразяват, да изненадват и да държат на малките жестове, които поддържат пламъчето живо.

4. Много са страстни – точно така, Телците са много страстни в леглото и винаги са готови за действие. Обичат често да се отдават на половинката си, защото смятат, че една връзка е здравословна тогава, когато има от всичко по малко в нея. А страстта им е неутолима!

Пет любопитни зодии, от които стават идеални детективи

Хората, които мразят конфронтацията, са твърде импулсивни или имат проблеми с вземането на решения, не биха могли да бъдат добри детект...

5. Работят здраво – Телците са работливи, обичат да имат собствените си успехи, да се радват на по-охолен живот и добре знаят, че за да постигнат това, трябва да се трудят здраво. А кой няма да се възхищава на един трудолюбив човек с мечти и цели, който прави всичко за семейството си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com