Тези 3 зодии са изключително вятърничави и несериозни

10504
Тези 3 зодии са изключително вятърничави и несериозни
Снимка: Pexels

Представете си, че сте срещнали очарователен човек. Той е душата на компанията, знае хиляди истории. Искрящо чувство за хумор, оптимизъм - всичко се е събрало в него. Лекотата, с която един нов познат гледа на редица въпроси, е завидна.

Но днешната лекота утре се превръща в лекомислие, когато става дума за сериозни неща. Оптимизмът се заменя с небрежност. Кои зодии отговарят най-добре на това описание според астролозите? С други думи - те са вятърничави и несериозни в различни аспекти.

Зодиите, които са изключително ДРЕБНАВИ

1. Близнаци

Активен, пъргав, лек. Постоянно в търсене на промяна. Tе бързо се увличат, за кратко време се опитват да направят възможно най-много.

Всички тези плюсове на пръв поглед лесно могат да се превърнат в минуси, ако се вгледате внимателно. Представителят на Близнаци е последният човек, на когото трябва да доверявате вашите тайни.

Той ще ви предаде не от зло, а защото вече е приключил с моментните дела. Обещаното ти е било отнесено от попътен вятър в неизвестна посока.

Но ако въпросът е толкова важен, тогава е по-добре да изясните всичко за стотен път, като организирате емоционален разпит. Не забравяйте обаче, че изненадите са неизбежни.

2. Стрелец

Открит и честен е Стрелецът. Липсата на комуникация за него е истинско мъчение. Човек на света, стремящ се към знания и охотно споделящ идеи с околните.

Каква е уловката и какво общо има вятърничавостта? Ако звездите пожелаят, тогава Стрелецът може да се покаже като изключително небрежен и разточителен човек.

5 зодии, които дълго обмислят всяка ситуация

Очакваната целенасоченост ще бъде заменена от импулсивност и преминаване от една крайност в друга. Както на Близнаците, така и на този огнен знак едва ли трябва да се доверява най-съкровеното. Вярно е, че логиката тук ще бъде различна, но все пак.

Тъй като Стрелецът е отворен към този свят, тогава всички знания и тайни са достойни да бъдат оповестени публично. Не само вашите, но и неговите лични.

3. Риби

Няма да минем без мечтаните Риби. Вятърничавостта им е специална. Може би и те са искали да бъдат дисциплинирани и открити, като някои знаци от зодиака.

Но тук по пътя има басейн от илюзии и отстъпление от реалността в техния вътрешен дълбоководен свят. Вместо досадни строги задължения винаги можете да се гмурнете и да се насладите на гледане на плаващи мечти – големи и малки.

Усещате разликата с предишните знаци? Струва ни се, че Рибите са повърхностни, защото винаги витаят някъде в облаците.

По-точно плуват сред кораловите рифове. Те знаят на какво да дават приоритети. Малко са хората, които доброволно предпочитат въпросите за възрастни пред приятните фантазии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com