Тези 4 зодии ще почувстват Новолунието на 6 октомври най-силно

15245
Тези 4 зодии ще почувстват Новолунието на 6 октомври най-силно
Снимка: iStock/Guliver

Новолунията означават рестартиране на лунния цикъл. Астрологично казано, тази лунация представлява заслужено нулиране на енергията, което обикновено я прави подходящ момент за презареждане и стартиране на нови проекти. Тъй като това новолуние се случва заедно със скандалния ретрограден Меркурий (който също се намира във Везни), започването на ново във всичко вероятно не е добра идея.

Тези пристъпи на объркване може да се почувстват изключително каменисти, особено ако сте една от зодиите, най -засегнати от новолунието през октомври 2021 г. Прочетете, за да видите дали сте един от тях. И ако сте, най -добре не приемайте тези моменти леко - може да сте на прага на сериозно прегаряне.

Новолунието на 6 октомври ще донесе баланс за тези 4 зодии

Новолунието освежава лунния цикъл и заедно с това ни дава емоционално и физическо нулиране. Тъй като това новолуние влива в хармонични ...

Телец

Време е да обърнете внимание на себе си, Телец, защото това новолуние носи много работна активност, която може да ви накара да се чувствате заседнали в рутина. Може би е време да се уверите, че нещата се променят във ваша полза. Имате отворена врата след новолунието, за да подобрите здравето си или да намерите подобна работа, която не ви изтощава.

Рак

Предстои ви малко домакинство, Рак, както в буквален, така и в преносен смисъл. Тази лунация пуска светлина в домашния ви живот, така че се чувствате по -сантиментални от обикновено. Ще бъдете в чувствата си, Раци, защото това новолуние ви кара да се чувствате малко носталгични. Може би е време наистина да помислите колко стабилен и сигурен е животът ви като цяло.

Пълнолуние в Риби - време за вълшебства

На 21 септември от 2:54 часа настъпва пълнолуние в Риби. Това е най-дълбокият и мистичен знак от Зодиака. Лунен календар за 2021 годин...

Скорпион

Тази лунация ви подтиква да признаете всички начини, по които може да сте се провалили в грижата за себе си, и ви принуждава да предприемете действия. Заредете тези вътрешни батерии, защото това новолуние е единственото ви от 2021 г., което е свързано с релаксация.

Риби

Това лунация носи някои интензивни промени за вас, Риби, и може да възникнат тайни или скрити чувства. Виждате трансформации както духовно, така и в областите около вашите взаимоотношения. Кармата във взаимоотношенията ви определено ще кипи, защото се фокусирате върху това, което давате и получавате в партньорствата си. Наистина ли сте доволни от баланса или трябва да промените нещата?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com