Тези 6 зодии ще са нещастни през АПРИЛ

37891
Тези 6 зодии ще са нещастни през АПРИЛ
Снимка: Thinkstock/Guliver

Не е хубаво, когато човек е нещастен. Тогава той губи вярата в себе си и в околните. Забравя, че съществува и мислите му са насочени единствено към онези лоши събития, виновни за тъгата и болката, които изпитва.

За съжаление обаче животът е много цветен и понякога страдаме, дори да не искаме. Няма как да ни се случват само хубави неща и усмивката да не слиза от лицата ни.

6 са зодиите, които ще се чувстват нещастни през месец април. Ето ги и тях:

Овен

Овните няма да се чувстват особено спокойни през новия месец от годината. Те имат проблеми, които от дълго време насам не успяват да разрешат. Възможно е болката в сърцето им да е в следствие на несподелена любов. Тази зодия силно вярва в магията на съществуването и когато нещо й липсва, тя се затваря в себе си и преживява тъгата по свой си начин.

Много скоро обаче и пролетното ухание ще се усети в живота на Овните и те ще забравят категорично за мрачните мисли. Душата им ще бъде огряна от слънчевите лъчи, а сърцата – изпълнени с любов от най-близките хора.

Лъв

Лъвовете ще изпитват известни липси през април месец. Те ще се лутат в търсене на правилните решения, но ще им бъде трудно да достигнат до тях. Възможно е стари сметки за уреждане да им причиняват всичко това. При някои от представителите на зодиака причината за нещастието е любовно разочарование.

Дева

4-те зодии, които ценят малките неща в живота

Психолозите казват, че е много важно за нас да оценяваме всяко малко нещо в живота си, за да бъдем щастливи и позитивни. Но обикновено ...

Девите ще имат проблеми с брачния си партньор или с половинката. Сериозно неразбирателство ще цари помежду им и именно това ще ги кара да се чувстват нещастни и неудовлетворени от живота.

3 ЗОДИИ, които ще намерят ЩАСТИЕТО тази пролет

Скорпион

Скорпионите винаги са умеели да се справят с проблемите, но през месец април някак ще загубят желание да го правят. Те ще скръстят ръце и ще изтърпят душевната болка, която ги е навестила.

Скоро и тях ги очаква щастие. Нужно е обаче да се съберат и да се подготвят за щастливите мигове.

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през АПРИЛ

Промяната е символ на ново начало, на пробуждане, на осъзнаване. Някои от зодиакалните знаци ще променят живота си в една много по-добр...

Козирог

Козирозите обичат промяната, но тя не винаги е това, което изглежда. Често пъти думи, изречени от най-близък човек, успяват да ги ранят по най-жестокия начин. През април те ще влезнат в открит конфликт с човек от семейството. Споровете ще продължат дълго, почти през целия месец.

Тези 3 зодии ще са нещастни през 2021

Телец

Телците са склонни да вярват, че след всяка една буря изгрява слънце, но този път са забравили за розовите си очила и през очите им всичко изглежда мрачно и дъждовно. Те имат проблеми на работното място и това изключително много рефлектира върху тях. Твърде вероятно е да се наложи да сменят фирмата, а дори и сферата на дейност!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com