Тези 6 ЗОДИИ ще са нещастни през ДЕКЕМВРИ 2022

20805
Тези 6 ЗОДИИ ще са нещастни през ДЕКЕМВРИ 2022
Снимка: iStock

ТЕЛЕЦ

Вярно е, че напоследък преминавате през много напрежение и макар да знаете, че стресът ви е по природа, не можете да си помогнете да не сте емоционални. Не харесвате начина на мислене, на който сте се отдали напоследък, тъй като е негативен и вреден. Във всеки друг случай може да се измъкнете от всяко лошо настроение, но сега сте заседнали. Истината е, че вие сте само хора и да, стресът ви засяга по същия начин, както всеки друг.

3 зодии са застрашени от уволнение в последните дни на ноември

ДЕВА

Финансово изобилие за 3 зодии на финала на ноември

Астролозите прогнозират, че на финала на ноември 3-ма представители на хороскопа ще подобрят живота си. Невиждан късмет ги чака в делов...

Не знаете защо правите толкова много от нещо, които правите, но дори вие започвате да се хващате за собствените си лъжи. Вие не сте човекът, за когото искате хората да ви мислят, и този месец ще се почувствате така сякаш се разпадате, без да е необходимо. Може би просто сте имали нужда от период като този, който да използвате като старт за по-добри дни напред. 

РИБИ

Ще се почувствате така, сякаш някой ви дължи определена почит и когато установите, че не сте толкова уважавани, колкото бихте искали да бъдете, може да стигнете толкова далеч с тази емоция, че да приключите правейки периода си толкова по-лош, отколкото е трябвало да бъде. Това, което се случва този месец е, че слагате твърде много акцент върху дребните неща; ако нещо малко се обърка, вие го превръщате мухата в слон.

СКОРПИОН

Цял декември не можете да избиете някого от главата си и не знаете какво да правите с чувствата си. От една страна, човекът, който измъчва ума ви, е някой, за когото знаете, че никога няма да се върне в живота ви, докато от друга страна, вие не го искате обратно... или го искате? Ще прекарате по-голямата част от този месец в колебания напред-назад дали да бъдете по-големият човек и просто да протегнете ръка към тях, но сърцето ви не е достатъчно голямо, за да направите подобно нещо.

Нещо интересно за зодия Лъв, което го няма при никой друг от зодиакалните знаци!

По същия начин, по който лъвският рев кара джунглата да трепери, така и магнетизмът, силата и харизмата на Лъва разтърсват астралните с...

РАК

Този месец ще ви накара да видите много ясно, че сте били също толкова ужасни и като знаете това, ще се придържате към оръжията си още повече. Ето как гордостта съсипва вашия декември. Решаваш, че си сто процента невинен и не си играл никаква роля в унищожаването на това приятелство и сега можеш да ближеш раните си с гордост - жертвата на годината. Всъщност сте просто непримирими и тесногръди, а това не е полезно за никого.

Жената Водолей: Кои мъже са подходящи за нея и кои не

ВОДОЛЕЙ

Вие се задължавате да използвате този месец като свое оръжие; вместо да говорите с този приятел, за да видите дали има обща основа за възстановяване на това „някогашно“ много добро приятелство, по-скоро бихте изхвърлили този човек на боклука. Вече не харесвате този човек, но сте и наистина ужасни с начина, по който изразявате това. Правите всичко възможно, за да ги накарате да се почувстват зле. Ще наранявате този човек много дълго време и той никога няма да разбере защо сте положили толкова големи усилия, за да го накарате да се чувства по този начин. И на фон, кармата следи процеса...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно