Тези камъни ще донесат богатство и пари в дома ви!

9966
Тези камъни ще донесат богатство и пари в дома ви!
Снимка: Leon May / Pixabay

Фън Шуй съчетава в себе си едновременно и наука, и изкуство. Според него домът е като човешкото тяло, изпълнен с невидима жизнена сила, наричана Ци, и както него се нуждае от специално внимание. Повече свежа и жизнена енергия в него осигурява по-благоприятна среда за човека, той е здрав, чувства се добре и не боледува. Хората сме устроени да се трудим упорито и да вярваме, че успехът рано или късно ще ни сполети, но поради много и различни причини това полякога не се случва. Тогава започваме да се отчайваме и да се оплакваме и несъзнателно да привличаме негативната енергия към себе си. Според Фън Шуй обаче има камъни, като розовия кварц, амазонита и лапис лазули, които имат способността да привличат парите и успеха към нас. Днес ще ви разкажем за пет от тях, които можете да поставите в дома си или да носите като медальон или друг аксесоар.

Пиритът е камък, който носи много положителна енергия на своя притежател. Със своите красота и блясък той премахва негативните мисли, помага ни да се фокусираме и да вървим напред с нагласата,че ще успеем в това, което сме започнали. Така държи далеч от нас отчаянието и усещането, че не успяваме в нищо.

Кои скъпоценни камъни могат да навредят на зодиите

Някои минерали притежават магически свойства, които могат да повлияят негативно. Най-лошите приятели на момичетата са някои скъпоценни ...

Тигровото око е още един красив и вълшебен камък, който ни защитава от лошите помисли на останали и на самите нас. Той помага да подхраним у себе си положителната нагласа за успех, късмет и по-добро финансово състояние. С негова помощ човек може да събере разпиляната енергия и да я насочи към постигането на своите цели.

Според Фън Шуй, черният ахат е най-красивият и зареден с положителна енергия камък, който има силата да привлича изобилието. Със своята жизненост, той вдъхва увереността, че можем да се впуснем в преследването и на най-смелите си мечти и да ги реализираме.

Малахитът е друг много красив камък, който има силата да привлече парите и изобилието към своя притежател. Той помага на всеки да се пребори с всичките си вътрешни страхове и съмнения, които му пречат да  върви напред и да реализира плановете си. Така всеки човек е духовно свободен и готов да приеме даровете, които го очакват и за които се бори.

Цитринът със своя приятен златист цвят и със своя блясък носи силата на слънцето и има много голяма положителна енергия. Той разтваря чакрите ни, за да бъдем по-уверени в себе си и да се отървем от мисълта, че не можем да се справим с нищо. Носейки го като бижу или поставен да краси вашия дом, той ще ви зареди с вяра и сила, за да вървите напред.

Камъни за положителна енергия в дома според фъншуй

Вкъщи, в работа, в колата – където и да сме ние искаме да сме максимално защитени от лоши енергии и неблагоприятни ситуации. Най...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com