Тези скъпоценни камъни ще ви донесат късмет и просперитет

11682
Тези скъпоценни камъни ще ви донесат късмет и просперитет
Снимка: iStock/Guliver

Намерете късмет и привлечете богатство, като носите правилните скъпоценни камъни, казва астрологът Панкадж Хана. Добре е да инвестирате в тези 6 най-ефективни скъпоценни камъни, които могат да се носят от всеки и за всеки повод.

1.       Диамант

Диамантите са сигурно решение за всеки повод. За тези, които никога не са ставали свидетели на великолепието на диаманта отблизо и лично, сега ще е идеалното време да го направят. Носенето на диамант може да помогне на човек да преодолее чувството на неадекватност и да повиши увереността си многократно.

2.       Аметист

Ето как лесно да привлечете ПАРИ и късмет в живота си

Чувствате ли се сякаш късметът често ви изневерява, а парите бягат в противоположна посока? Има и такива моменти в живота, но не трябва...

Аметистът се счита за един от най-просветляващите камъни от всички. Известен още като камък Джамуния, той привлича просперитет, успех, смирение, дълбоко чувство за себе си, душевен мир и спокойствие. Хората в бизнеса с въглища, бизнеса с нефтен, юристите и представители на някои други професии могат да спечелят най-много от това.

3.       Корал

Победата над съперници и врагове е гарантирана от червения цвят на скъпоценния камък на червения корал. За да се преодолее нежеланието и летаргията, е необходимо да имате движещата сила и способността да изпълнявате поръчки, за да вземете последователно решение. Като бонус помага за преодоляване на закъсненията.

4.       Рубин

Тези, които вярват, че е трудно да бъдат чути в днешното общество, рубинът е не само зашеметяващо смело модно изделия, но също така подкрепя манталитета на индивида.

Предизвикайте любовта с този кристал

Лечебните кристали са много популярни в момента - особено розовия кварц, известен още като камъкът, който ще предизвика любовта. Наисти...

5.       Котешко око

Скъпоценният камък Котешко око може да помогне при повторното придобиване на загубено богатство и може да се използва за възкресяване на спяща компания. Когато липсва желание, този камък  има способността да облекчи психичното здраве. Освен това, той може да помогне за облекчаване на тревогите и безпокойството.

6.       Перла

Известно е, че перлата подобрява концентрацията и подпомага спокойния сън, особено за тези, които страдат от разстройство на дефицит на вниманието (ADD). Тя е особено добра за жените, като подобрява тяхното представяне и извежда естествения блясък на кожата им. Тя насърчава свързването на двойката и може да помогне за намаляване на трудностите, свързани с тъга и негативно мислене.

Изброените камъни са скъпоценни и струват доста скъпо, но инвестицияата си заслужава. Гаранцията, че ще се представите в обществото по заначително по-авторитетен начин и ще можете да достигнете върховете, за които сте си мечатали, ще ви накарат да се решите на тази покупка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com