Тези талисмани носят само зло и опасности

2831
Тези талисмани носят само зло и опасности
Снимка: iStock/Guliver

Не всички талисмани и сувенири излъчват положителна енергия. Има категория талисмани, които могат да причинят нещастия, болести и лошо настроение. Ето какви талисмани не трябва да се държат в дома:

Първата категория талисмани са ръчно изработени. Купувайки висулки и бижута, предназначени да привлекат късмет, човек може, напротив, да си навлече куп неприятности. Всички ръчно изработени талисмани съдържат частица от душата и енергията на този, който ги е направил и енергията може да бъде както положителна, така и отрицателна. Не си струва риска. Препоръчва се да си правите талисмани сами. Само тогава те наистина ще донесат желаното, защото такива талисмани ще бъдат заредени само с енергията на автора си.

Втората категория талисмани са вещи и сувенири, донесени от чужбина. Талисманите, закупени от чуждестранни търговци, могат значително да развалят аурата в дома. Сувенири и талисмани с неразбираеми надписи не трябва да се държат у дома. Опасно е да се пазят неща от друга култура, без да се знае прякото им предназначение. Към всички езотерични неща трябва да се отнасяме изключително внимателно. Тези, които обичат магията и езотериката, трябва да бъдат много внимателни, когато общуват с чужденци, които искат да дарят нещо на непознат. Хората често носят неща от чужбина, които са закупени от много съмнителни места. Тези талисмани могат да бъдат прокълнати. Човек може да даде или продаде предмет с отрицателна енергия, като по този начин отклонява нещастията от семейството си.

Третата категория талисмани са намерените в земята ценности. Хората, участващи в разкопки, често намират антики, амулети и фигурки. Да се ​​запази у дома това, което е намерено в земята е много опасно. Намерените в земята неща могат да бъдат предмети, които са били поставени в ковчега на мъртвец. Сами можете да отгатнете какъв вид енергия те носят в себе си. Енергията на смъртта в антики, намерени в земята, може да има отрицателно въздействие не само върху един човек, но и върху цялото му семейство. Ако такъв талисман се съхранява у дома, след известно време в семейството ще започнат да се случват странни събития. Болести, злополуки, нещастия, депресия, развод и дори смърт - това е, което съхранението в къщи на подобни талисмани може да върне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com