Тези зодии трудно приемат раздяла и са склонни да свършат някоя глупост

12920
Тези зодии трудно приемат раздяла и са склонни да свършат някоя глупост
Снимка: iStock/Guliver

Раздялата е един от най-болезнените моменти в човешкия живот. Приключването на романтична връзка с любим човек може да е кошмарно преживяване. И макар да има хора, които успяват да погледнат мъдро на събитията и дори да запазят приятелски отношения с бивши половинки, то при повечето не е така. А при личностите от определени зодии раздялата си е направо немислима. Те толкова тежко изживяват краха в отношенията си, че са склонни да свършат някоя глупост. Ето и кои са тези чувствителни зодиакални знаци:

Риби

Раздялата може да разтърси представителите на зодия Риби. Те са толкова крехки, чувствителни и чупливи, че трудно биха преглътнали да се лишат от компанията на доскорошната си половинка. За тях почти равносилно на смърт да бъдат зарязани от любим човек. Когато това се случи, Рибите прекарват дни наред у дома, ближат рани и не могат изобщо да си представят как ще продължат напред сами. Дълго време таят надежда, че нещата ще се променят и бившата им изгора ще ги потърси. Когато това не се случи, опитват да намалят болката с тъжни филми, книги и драматични балади. Това поне им помага да излеят всички лоши чувства и да продължат напред.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през МАЙ

Разделите категорично успяват да ни заредят с негативна енергия. Дори да не виждаме смисъл да продължаваме напред, самата промяна ни по...

Близнаци

Близнаците се чувстват наранени от всяка раздяла, независимо дали е само по тяхно желание или и по съгласие на партньора им. Забележете обаче, че те няма да признаят колко много страдат. Предпочитат да се скрият от света и да спотаят болката дълбоко в себе си. Може дори да се отдадат на злоупотреба с опиати или работохолизъм. Ще направят всичко възможно, за да не мислят за станалото. Не е изключено от яд и безсилие дори да започнат веднага да излизат на срещи с други хора.

Рак

Ракът е от зодиите, които трудно приемат раздялата. Ако това се случи, те започват да оплакват съдбата си, да винят своята наивност и да презират човека, който ги е накарал да страдат. Лек за тяхната любовна мъка са срещите с приятели и книгите. В случай, че те не успеят да им помогнат, Раците са склонни да сторят и някоя глупост.

5 знака, с които той иска да ви каже, че вече не сте неговата любима

Много мъже в определен момент от връзките си изпадат в състояние, известно на психолозите като ​​„емоционална раздяла“. Тоз...

Скорпион

Усетят ли, че краят на връзката им е настъпил, Скорпионите могат да са много нападателни, отмъстителни и агресивни. Ако сте предизвикали яростта им, по-добре се скрийте от погледа им за дълго време. Те са толкова злопаметни, че ще побързат да ви отмъстят за всяка пролята сълза. А ако сте бивша половинка на Скорпион, пригответе се, че той или тя може да се опита да провали вашата следваща връзка.

Телец

Телците имат мазохистични наклонности и също не приемат никак спокойно разделите. Те могат да станат агресивни към бившата си изгора или към самите себе си. Изпадат в тежки депресии и не могат да контролират напълно действията си. Ако искате да приключите връзка с такъв човек, трябва да поговорите като възрастни хора, обсъждайки всичко честно. Изненадващото прекратяване на отношенията определено много стресира Телеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com