Топ 10 на най-лошите подаръци за една жена

10823
Топ 10 на най-лошите подаръци за една жена
Снимка: iStock

Известно е, че жените са мистериозни и противоречиви същества. Докато едната мечтае за холандски рози, другата мечтае за комплект за хранене. Въпреки огромното разпространение на женските мечти и желания, не бива да изпадате в крайности и да експериментирате, освен ако любимата ви сама не ви е посочила обекта на желание.

Топ 10 на най-лошите подаръци за една жена

Да е нещо полезно

Желанието да подарите на жена си нов тиган е напълно оправдано от желанието да се събудите с аромата на прясно изпечени палачинки или пържени филийки. Но кой ви каза, че тя иска да прекарва сутрин на печката? Може би нямате търпение за палачинки или радостна усмивка с такъв подарък. Всички кухненски и домакински принадлежности отиват в кофата за идеи.

Тези зодии обичат да правят екстравагантни подаръци!

Козметичен комплект

Колкото и красива да е опаковката и колкото и точно да са съчетани стоките в комплекта, те имат минимален шанс да зарадват любимия човек. Подарък, избран самостоятелно, с внимание към предпочитанията на жената, ще бъде много по-ценен.

Липса на подарък

Най-лошият подарък е липсата му. Дори ако вашата любима упорито казва: „не ми подарявай нищо“, не се опитвайте да й се подчинявате, в противен случай ще бъде още по-лошо. В противен случай вместо почивка с нежна и щастлива жена ви очаква истински кошмар.

Нещо сладко

Да се ​​увеличи количеството на ендорфините и да се даде на жена шоколад или други сладкиши е не само изтъркана идея, но и рисковано. Ами ако тази седмица реши да мине на диета, да започне нов живот без захар и накрая да отслабне до лятото. В крайна сметка не искате да й причинявате угризения на съвестта.

Кой е най-добрият подарък при ходене на гости?

Пари

Да дадете пари, без да изразходвате собствени усилия и време в търсене на подарък, е възможно най-лошата идея. Няма да бъдете възнаградени за това.

Повтарящи се подаръци

Конкретна дреха, козметика, парфюм или бижу, дори и да сте женени от много години, може да бъде най-големият ви празничен провал, или да сте невероятни късметлии и жената да ги хареса.

Домашни джаджи

Интелигентен будилник, хладилник и други електронни звънци и свирки, които вие сами искате да имате в дома повече от любимата си, оставете за друг ден.

5 подаръка, които не можете да давате в годината на Заека във фън шуй

Плюшени играчки

Също така не трябва да харчите пари за плюшени мечета и други сувенири, ако любимата ви е над 15 години. Малко вероятно е тя да ги оцени положително.

Подарък с намек

Крем против бръчки, ваучер за лифтинг на лицето или епилатор? Малцина от нежния пол биха искали да мислят за собствените си недостатъци в този ден.

Мъжки подарък

Много ми се иска да вярвам, че подобна идея дори не ви е минавала през ума, но от време на време все пак се случват такива недоразумения. Ако вашата дама на сърцето не е автомонтьор или майстор по ремонт и декорация на апартаменти, тогава дори не трябва да се опитвате да я изненадате. Изненадата може да не е от най-приятните.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква опасност ни носи преяждането с яйца

Какво първо да направим при преяждане

Защо китайците се страхуват от слънцето и никога не се пекат?

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com