Топ 3: Най-сантименталните зодии

8096
Топ 3: Най-сантименталните зодии
Снимка: Pexels

Изявената чувствителност и емоционалност често се заклеймяват като недостатък и проява на слабост. Но тези, които по-дълбоко изучават своите и чуждите възприятия, всъщност са най-умелите манипулатори и често излизат победители и от най-екстремните ситуации.

Сантименталните хора са и много добри приятели. Единствената им пречка могат да бъдат самите те. Често тяхната чувствителност и навик да анализират размиват погледа им върху настоящето. Следващите 3 зодии са екстремно сантиментални:

1. Рак

Емоционалната зодия Рак прелива от качества, които я правят достойна за обичане. Този воден знак е особено чувствителен към средата, в която е поставен, и усеща много силно както положителните, така и негативните вибрации около себе си. Затова, когато шефът е почти на ръба да изпадне в истерия, Ракът може да се включи навреме и да го успокои с най-точните думи. Не мислете, че доводите на тази зодия са като галене с перце. Често Ракът може да ви накара да се чувствате на седмото небе с думите „Я се стегни“. Когато сърцето му е разбито, болката обсебва мислите му. Раците мислят за бившия си с месеци, дори с години.

2. Риби

Рибите са част от зодиите, които обичат постоянно да мечтаят, а мислите им често плуват в миналото. Водният знак преработва провалените си връзки много бавно и постоянно се връща назад, чудейки се какви са били причините. Със своето сантиментално възприятие за света, често изпълнено и с тъга, Рибите сами застават на пътя си към щастието. Безбройните им страхове за бъдещето ги оставят като парализирани.

3. Телец

Здраво стъпили на земята, Телците имат силна нужда от любов и сигурност в живота си. В момента, в който това чувство на сигурност им бъде отнето, те могат бързо да станат екстремно сантиментални и експресивни. След това земният знак е силно наранен и има нужда от много дълго време, понякога и половин живот, докато се съвземе от емоционалния шок. Когато е в такъв период, Телецът се отдръпва от целия свят, защото съществуването на несправедливостта, простотията и обидните думи го нараняват дълбоко. Той е в постоянен капан между това да иска да направи света абсолютно перфектен и това да крие себе си и близките си от лошотията в него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com