Топ 5 на идеалните съпрузи от всички зодии

7834
Топ 5 на идеалните съпрузи от всички зодии
Снимка: iStock/Guliver

Може би, рано или късно, от всеки мъж може да стане прекрасен съпруг. Има обаче няколко представители на астрологичния кръг, сред които идеалните съпрузи са особено често срещани. Водещите таролози и парапсихолози анализират знаците на зодиака. Това ще бъде чудесна подсказка за неженените и причина да проверите своя партньор в живота за тези, които вече са женени.

Близнаци

Мъжете Близнаци са двойствени, както и  жените. И това е интересно - те са упорити, своенравни и имат свое мнение за всичко. Но що се отнася до брака им, половинката им винаги ще бъде на първо място за тях. Те щедро даряват жените си с любовта и обичта си и не им омръзва да доказват колко важен е бракът за тях.

Дръжте злото далеч от дома: 12 основни правила за щастлив брак

Семейството е свещен кръг, вашата крепост, която трябва да бъде защитена от външни вмешателства. Чистотата или порокът се внасят от съп...

Рак

Раците са спокойни и семейни хора, известни с приятния си нрав и работоспособност. Това се отнася както за жените, така и за мъжете. Женените Раци няма да търсят странични връзки, те ще работят върху отношенията и ще помагат на съпрузите си. Това е така, защото в ролята на съпрузи и бащи те са много по-щастливи, отколкото всички останали.

Везни

Везните са склонни да бързат, което се отнася за почти всички аспекти от живота им. Но те правят това само за да са сигурни, че всичко е направено правилно. Същото важи и за избора на партньор. Когато изберат момиче и я вземат за съпруга, ще се грижат за нея, обичат и помагат в трудности. Бягането от проблеми не се отнася за мъжете Везни.

Каква е причината за женитбата на зодии

Всеки има своя основателна причина да сключи брак. Това е валидно и за отделните знаци на зодиака. ОВЕН Стабилността е ключът към стр...

Скорпиони

Скорпионите се считат за студени, корави, упорити и страстни натури. И всичко това е характерно за мъжете от този знак. Но има още една особеност - безусловна лоялност към партньора. Винаги можете да разчитате на тях и да изграждате перфектни отношения заедно. Те обаче ще очакват същото от съпругите си.

Козирози

Мъжете Козирог са практични, почти лишени от романтика съпрузи. Но това, което им позволява да запазят брака дълги години е, че знаят какво е задължение, не бягат от отговорност и са готови да подкрепят съпругата си. Те обикновено очакват от жената да се погрижи и да свърши всички домакински задължения, но не могат да бъдат обвинени за това, че понякога се отклоняват от правилата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com