Топ неща, които възбуждат мъжете

11604
Топ неща, които възбуждат мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Не само голотата и любовната игра - мъжът може да се възбуди от множество фактори. Някои от които са истинска изненада!

За един мъж възбудата не винаги идва от очите. Или по-скоро не винаги – за да се възбуди – има нужда да види партньорката си гола.

Често е достатъчен цвят или определена дреха. След това има други сетива, неочаквано способни да дадат емоции и усещания. Слухът например - песен, свързана със спомен; или обонянието, което работи чрез асоциации. Има доста неща, способни да развълнуват мъжа дори повече от една красива визия. Ето кои някои от нещата, които най-много възбуждат мъжете.

Слушането на песен, която им напомня за първия секс в колата. Мъжете като цяло харесват секса в кола, но първият път винаги е специален и се помни. Така че песен, която да ги върне към това преживяване, гарантирано ще ги възбуди.

Ароматът на жената, която го привлича. Обонянието е едно от най-податливите сетива и ако на улицата мъж срещне друга, който носи същия парфюм като партньорката му, той несъзнателно ще я намери за привлекателна. И ще се възбуди съответно.

Яденето на парче ягодов пай, стриди или друга храна, която е афродизиак. Списъкът с храни, които стимулират възбудата, е безкраен: но това, което се отнася за един човек, не е задължително да засяга друг.

Да види партньорката си облечена в червена рокля. Според науката цветовете имат определено въздействие върху настроението или възприятията на човека. Изглежда, че в човешкия мозък червеното се свързва със сексуалния акт: ето защо рокля в този цвят се смята за особено секси.

Гъделичкайте се в леглото. Това е част от фетишната вселена, гъделичкане. Толкова много, че някои хора наистина са обсебени от него. Дори и без да прекалявате, гъделичкането в леглото - може би в спокойствието на неделната сутрин - може да бъде достатъчно, за да се възбуди един мъж.

Страхът. Факт е: страхът може да предизвика вълнение. В крайна сметка двете настроения имат няколко общи неща, като задух и повишено сърдечно налягане. Така че, когато сте уплашени, мозъкът ви може да реши, че вие ​​също сте възбудени.

Когато види партньорката си в неговата тениска. Когато след любовна нощ мъжът види половинката си само с неговата тениска, той може да се възбуди отново. И да поиска да продължи това, което е правил с нея през нощта…

Жена, която може да свири на китара. Музикантките в очите на мъжа са много секси. Особено тези, които свирят на струнни инструменти...

Жена, която го кара да се смее. Може би повече, отколкото от красива жена, един мъж може да се възбуди от жена, която може да го разсмее. Защото чувството за хумор е изключително секси.

Жена, пълна с хобита. Жена, която има много силна страст към нещо, каквото и да е то, е вълнуваща в очите на мъжа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com