Това са ДОКОСВАНИЯТА, които подлудяват всяка жена

7668
Това са ДОКОСВАНИЯТА, които подлудяват всяка жена
Снимка: https://unsplash.com

Любовната игра е много важен елемент, който предразполага жената да се отпусне и да се наслади напълно за предстоящото сексуално удоволствие. Много мъже пропускат този факт, защото действат твърде прибързано и егоистично. Всеки мъж трябва да знае, че има определени начини да възбуди жената и да я накара да стигне докрай така, че да поиска още и още в бъдеще.

За целта просто трябва да прилага точно определени техники, за които даже не е предполагал, че се отразяват страхотно на представителката на нежния пол. Мъжът може да подлуди от възбуда всяка жена, ако я гали на места, които не са обичайни.

Когато мъжът милва жената в различни области, тя започва може да се побърка от кеф и наслада. Освен това този метод засилва привличането между двамата. Кои места могат да накарат жената да се чувства превъзходно:

1. Целувки по свивките на лакътя

Как да привлечеш вниманието на мъжа!? Пет безотказни трика

Понякога се оказва доста трудно една жена да привлече вниманието на мъж, да го накара да я забележи и да осъществят контакт. Не всички ...

Едно свръхчувствително място, за което много малко мъже се сещат. Там кръвоносните съдове се приближават към кожата и мястото е изключително чувствително на допир. Тук се намират множество нервни окончания и клетки, които реагират след стимулиране. Затова ако искате да подлудите някоя дама, разгънете ръката й и я целувайте в свивката - бавно и нежно, като от време на време я галите. Затоплете с език нежната й кожа. Ефектът ще е поразителен.

2. Галене в областта на корема

В най-горната част на корема се намират нервни окончания, които са много чувствителни. Когато започнете да ги целувате и галите, жената ще се възбуди неочаквано. За целта използвайте устните си, като започнете внимателно да масажирате мястото над корема. След това можете да слезете на нивото на пъпа, но без да бързате. Ще усетите приятното й стягане на коремните мускули. Намалете темпото и след това продължете надолу. Жената вече е готова за бурна любов с вас.

3. Започнете да целувате бедрата й

Мъжете бързат да се насочат към обекта между бедрата на жената, а не се сещат първо да обходят с ръка и език именно тях. Жената полудява, когато някой мъж започне леко да захапва бедрата им. Започнете да масажирате внимателно бедрата, но без да докосвате интимната й област. Когато усетите, че тя е напълно възбудена, може вече да действате.

Тайната на докосването

Екип от учени от медицинския център към Колумбийския университет, водени от доц. д-р Елън Лъмпкин (соматосензорна биология), разрешават...

4. Масаж на дланите й

Поради факта, че в дланта има над 40 000 нервни окончания, тя може също да се масажира. Не притискайте и намерете подходящо масажно олио.

5. Докосване на коленете

Свивката на коленете е друга ерогенна зона при жените. Там има множество нервни рецептори, които реагират на допир. Докосвайте тази област с върха на пръстите, галете я нежно и продължете с език.

Ако прилагате тези методи, всяка жена ще е доволна и ще моли за още. Насладете се на любовната игра и не бързайте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гозба на деня - Домашно пържено кюфте, царят на българската кухня

Колко ястия се слагат на масата на Великден?

Велика събота 2024 - какво може и какво НЕ може да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com