Тъмните тайни в живота на актьорите от „Приятели“

7581
Тъмните тайни в живота на актьорите от „Приятели“
Снимка: Getty Images/Guliver

Мислим си, че славата и парите са достатъчни, за да може един човек да е щастлив. Това обаче винаги се оказва грешно предположение, когато говорим за едни от най-известните личности, познати по цял свят – актьорите.

Днес ще ви разкрием какъв живот всъщност имат актьорите от любимия сериал „Приятели“ и защо той е толкова бляскав, колкото сме си мислели.

САМО истинските приятели правят тези 10 неща

Има хипотеза, че вашата личност се оформя под влиянието на 5-те човека, с които прекарвате най-много време. Това важи и за приятелстват...

1. Матю Пери (Чандлър) се е борил със зависимост дълги години

През 2016 година Матю Пери заявява, че има проблеми с алкохолна зависимост. Той споделя още, че се е наложило да прекара време в специализиран център за борба със зависимостите. Най-тъжното е, че актьорът не помни почти 3 години от заснемането на сериала „Приятели“ и заради зависимостта е получил увреждания на паметта.

2. Дженифър Анистън (Рейчъл) е имала проблеми в брака

Смята се, че една от причините за раздялата между Дженифър Анистън и Брад Пит навремето, са били именно снимките в „Приятели“. Времето, което актрисата е отделяла на сериала, е дала своето отражение върху личния ѝ живот. Освен това Дженифър Анистън често съжалява за това, че не може да излезе от ролята на Рейчъл и хората я свързват с това през целия ѝ живот.

3. Мат Лебланк (Джоуи) свикнал трудно със славата

Ще има ли нови сезони на легендарния сериал „Приятели“?

След като любимият на мнозина комедиен сериал обяви, че напуска Netflix през юли за новата стрийминг услуга на WarnerMedia, създателите...

Мат Лебланк споделя, че в крайните сезони на сериала славата била твърде голямо бреме за него. Почти изпаднал в депресия и имало периоди, в които едва успявал да излезе от вкъщи заради това. Актьорът споделя, че няма по-ужасяващо нещо от това да не можеш да отидеш до супермаркета и да си спокоен, че никой няма да те забележи.

4. Дейвид Шуимър (Рос) също приел славата тежко

Актьорът споделя, че имал много трудности да приеме това колко бързо станал известен. Имало периоди, в които му идвало да се скрие някъде и да не се показва цяла година. Липсата на време за адаптация му се отразила най-силно и се надявал тази слава да отшуми по-бързо, за да си върне обратно стария живот.

5. Лиса Кудрол (Фийби) била съдена от бившия си мениджър

Изглежда бившият мениджър на Фийби не приел добре това, че тя е станала известна без негова помощ. Гневът му го накарал да я осъди за това, че все още имал някакви права над нейната кариера, докато продължавали снимките на „Приятели“. Накрая успял да я осъди за 1.6 млн. долара – сумата, която тя изкарвала за един епизод в сериала.

Вижте как изглеждат актьорите от "Малкълм" днес

"Малкълм" е един от най-успешните ситкоми на всички времена. Всички ние сме стояли пред телевизорите, за да чакаме следващия епизод на ...

6. Кортни Кокс (Моника) прекалила с пластичните операции

Понякога парите главозамайват известните и те ги пилеят за всевъзможни неща като цяла дузина пластични операции. Самата Кортни Кокс признава, че може би малко е прекалила с тях и през последните няколко години се старае да върне по-естествения си вид, за да прилича повече на себе си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...