Умело прикрива емоцията си, но е най-нежната женска зодия

29297
Умело прикрива емоцията си, но е най-нежната женска зодия
Снимка: Pexels

Ако имате жена от зодия Дева в живота си, сигурно знаете какво имаме предвид, когато казваме, че тя е най-нежна и деликатна. Ако пък не знаете, ето 9 неща, валидни за Девата, с които трябва да сте наясно.

Тя е чувствителна – може да не дава такъв вид на пръв поглед, но това е, защото умее да държи емоциите си под контрол, не защото ги няма. Тя често сдържа чувствата си, докато накрая не избухне. Може да говори за тях, само когато се чувства в безопасност и е сред доверени хора. Тя е много по-емоционална, отколкото изглежда.

Тя държи да ѝ казвате директно онова, което мислите – тя не обича игрите и държи на честността. Ако сте искрени с нея, ще се издигнете високо в очите ѝ. Ако я лъжете, тя рано или късно ще разбере.

Тя е работохолик – ако може всички задачи да се дадат на нея, тя няма да ги откаже. Тя е организирана и умее да разпределя времето си правилно. Така то ѝ стига, за да изпълни всички свои ангажименти. Работата ѝ доставя удоволствие.

Тя обича да бъде обгрижвана – няма да е лошо да я поглезите с нещо, защото тя определено го заслужава и ще го оцени. Макар да има строг вид, тя е нежна душа, която има нужда от грижа като всяко човешко същество.

Тя има силна интуиция – винаги усеща, когато нещо не е както трябва. Не можете да премълчите нищо, тя ще усети. Затова най-добре просто бъдете искрени с нея за каквото и да става въпрос.

Тя е лоялна – в приятелства, партньорства и колегиални отношения. На нея може да се разчита без значение какво се случва. Единственото, което може да я накара да спре да държи на вас е, ако емоциите ѝ са еднопосочни.

Тя държи да вижда, че искате да се развивате – Девата се обгражда с хора с амбиция за развитие, точно като нея самата. Тя не понася мързела. Ето защо, ако все още не знаете какво искате от живота или какво да правите с него, тя едва ли ще ви обърне внимание.

Тя държи на своето лично пространство – от време на време оставяйте Девата да излиза с приятелки, да върши своите ангажименти и хобита. Тя иска да има своето лично пространство и това е нейно право.

Тя е самокритична – тъй като е перфекционист. Не се учудвайте, ако чуете критика от нея. Към себе си тя се отнася дори по-зле. Все не е доволна от постиженията си и знае, че може и по-добре. Понякога обаче напразно се самонаказва и е добре да ѝ вдъхвате увереност с мили думи и жестове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com