Успехът ще влезе в дома ви с този интериор

4502
Успехът ще влезе в дома ви с този интериор
Снимка: iStock/Guliver

Всички неща в дома носят енергия, която може да бъде както положителна, така и отрицателна. Специалистите по Фън Шуй твърдят, че стари, счупени и ненужни предмети трябва да бъдат премахнати от дома. Но какво ще кажете за новите неща и интериорните предмети, които използваме всеки ден?

За да може енергията на дома да благоприятства потока от финанси, любов и късмет, следвайте тези няколко прости правила при декорирането на интериора.

Цветовете в дома и тяхното въздействие

Когато декорирате дома си и избирате цветове, не следвайте само естетическите си предпочитания и модни тенденции. Не забравяйте, че все...

Как да вкарате в дома си енергията на успеха?

Обърнете внимание на огледалото в дома. Къде виси, колко е голямо? Тази мебел има мощна енергия, която може да навреди на обитателите или да им повлияе положително. Огледалото трябва да бъде окачено в коридора, тогава целият негатив, донесен от вас или вашите гости от улицата, ще остане извън прага.

Огледалото, в което цялото семейство гледа всеки ден, трябва да е голямо. Отражението не трябва да „отрязва“ главата на най-високия жител на дома или да отразява само половината от най-малкия член на домакинството. Огледалото трябва да показва човек в пълен размер, тогава няма да причини вреда и ще привлече късмет. Категорично е забранено да се окачва огледало в спалнята, особено срещу леглото. Това няма да ви позволи да спите, ще се чувствате уморени и леко замаяни. Но огледало в кухнята, окачено пред масата за хранене, ще привлече изобилие и просперитет в къщата. Всичко, което бъде сложено на масата, ще се удвои.

Мебелите ще могат да повлияят положително на атмосферата на дома, само ако няма твърде много ъгли. Както знаете, ъглите са места, където се натрупва отрицателна енергия, така че е важно къщата да има възможно най-малко ъглови мебели с изразени ръбове. Ако това е маса, тя е овална, ако е диван, тогава да е с меки преходи в ъглите.

5 ежедневни действия, които вредят на дома ви

Дори и най-опитните домакини могат да допуснат грешки, докато почистват апартаментите си. И то докато използват добре познати съвети, к...

Килимите не само придават уют и топлина на дома, но и влияят на взаимоотношенията в дома. За съпружеска спалня е подходящ овален или кръгъл килим. Това ще засили чувствата, ще потуши негативните емоции и ще разреди атмосферата. А за работен кабинет е подходящ правоъгълен килим. Такъв килим ще излъчва енергията на активността и ще създаде работна атмосфера, която ще насърчи ползотворната дейност.

Печката в кухнята има силна енергия, която може да повлияе на всички в домакинството. Печката е предназначена за готвене, което означава, че трябва да е чиста както визуално, така и енергийно. Тя трябва не само да бъде постоянно почиствана, но и около нея да не се излъчват негативни емоции. Не се препоръчва да пеете, да плачете, да псувате до печката. Всичко това може да повлияе негативно на храната, която приготвяте.

Домакинските уреди може би оказват най-негативното влияние върху атмосферата у дома. В нашата ера на напреднали технологии вече не можем да се откажем нито от телевизор, нито от микровълнова фурна, нито от компютър. И без значение какво казват експертите в областта на Фън Шуй за опасностите от тези предмети, ние все пак ще се радваме на всички предимства на цивилизацията. Но какво да кажем за отрицателната енергия, която технологията изхвърля върху човека?

Първо, не трябва да държите домакински уреди в спалнята си. Нито компютърът, нито телевизорът в спалнята могат да ни осигурят подходяща почивка. Всички уреди в спалнята ще източват енергия ни. За други стаи негативните ефекти могат да бъдат избегнати чрез използване на цветя и растения. Например, поставете саксия с кактус или здравец до телевизора или музикалната уредба. Стайното растение ще свърши отлична работа с отрицателното излъчване на всяка техника.

Спазвайки тези прости правила в дома си, вие ще защитите себе си и домакинството си от негативно излъчване, а също така ще привлечете късмет, любов, пари и позитивност във вашия дом.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com