В Индия избраха Мис Камила 2013

44057
В Индия избраха Мис Камила 2013

Нетрадиционен конкурс за красота се проведе миналата седмица в пустинята Тар в Индия. Стотици камили "спориха" за титлата "най-красива камила за 2013 г.", съобщи Daily Mail.

Конкурсът се провежда от десетилетия и по традиция трае пет дни. Повече от 20 000 камили и техните стопани го посещават, като едновременно със събитието се осъществяват и много покупки и продажби на животните.

Обявиха първия случай на камила с положителна проба за коронавируса БИРС

Саудитското министерство на здравеопазването съобщи запървия случай, при който едногърба камила е дала положителнапроба за коронавируса...

Индийците приемат състезанието изключително сериозно. На тазгодишния конкурс емоциите дори ескалираха, след като един от собствениците, който бе „оборудвал” камилата си с множество украшения и чадър, се разяри, тъй като не успя да се класира на първо място.  

Победител всъщност стана мъжката камила Роки, която бе богато окичена с шарени помпони и други накити от плат. Някои от камилите пък имаха дори бижута и диадеми.

Пустинята Тар, която понякога е наричана Великата индийска пустиня, се намира в северозападната част на страната. Тя формира естествена граница между Индия и Пакистан.

Снимка: www.india-escape.in

Индия изстрелва космически апарат към Марс

От космическия център Сатиш Даван за днес е насрочено изстрелване на индийски космически апарат "Мангалиан" до планетата Марс с ракетат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com