Вижте личния ви хороскоп за днес

15049
Вижте личния ви хороскоп за днес
Снимка: Thinkstock

Овен

Днес, вероятно ще бъдете много доверчиви и наивни, но това по никакъв начин няма да ви навреди. Най-много да се хванете на някоя небивалица, която в последствие само ще предизвика смеха ви.

Телец

Днес съперниците ви ще успеят да ви победят само ако успеят да ви накарат да направите нещо много необмислено. Дръжте се на положение и никой не може и с пръст да ви пипне.

Хороскопът за вторник

Овен Ако днес имате желание да постигнете нещо, направете го сами. Много ще ви е трудно да намерите общ език с околните, което означ...

Близнаци

Днес сдържайте емоциите си, за да не провокирате нечии черни мисли. Бъдете спокойни и всичко ще бъде във ваша полза, а конкуренцията само ще ви завижда.

Рак

Днес трябва да сте спокойни и да не взимате нещата много навътре. Обратният случай може да ви помогне за малко в работата ви, но ще се отрази много зле на нервната ви система.

Лъв

Седмичен хороскоп

Овен През тази седмица нещата няма да се развият така, както сте си ги представяли, но това не бива да ви отчайва. Понякога съдбата си...

Днес трябва да избягвате нови запознанства и изобщо всякакви промени. Съществува някой, когото не познавате (но той вас, да), който може да ви нанесе голяма обида.

Дева

Обичайните гледки и лица толкова са ви дотегнали, че по никакъв начин не могат да провокират въображението ви. Днес инстинктивно ще търсите нещо ново и когато го намерите, ще се удивите от себе си.

Везни

Днес преди всичко ще трябва да сте разсъдливи и практични. Ако успеете ще постигнете голяма победа на работното си място и и ще получите възхищението на колегите си.

Хороскопът за неделя

Овен Днес някой ще се опита да ви дава акъл. Лошото е, че ще е човек, когото цените. Не реагирайте остро и се замислете. Не сте длъжни...

Скорпион

Днес ще сте много палаво настроени. Опитайте се да накарате околните да разберат, че просто се забавлявате, иначе може да си помислят, че нещо не сте наред.

Стрелец

Днес нищо няма да ви е толкова неприятно, колкото рутината и еднообразието. Последвайте мечтите си, отърсете се от сивотата и направете нещо, което дори може да смятате за лудост.

Козирог

Хороскопът за днес

Овен Днес ще се чувствате заплашени и изгубени. Сериозен и реален повод за това, обаче няма да имате. Всичко идва от главата ви и имен...

Днешният ден обещава покоряването на много върхове за представителите на знака Козирог. Повече от успешни ще са преговорите, договарянето на условия, както и оформянето на документи и договори. Бъдете смели в желанията си.

Водолей

Днес ще сте много раздразнителни и лесно ще се ядосвате, а дори и изпадате в ярост. Също така, бързо и лесно ще ви минава, но околните ще останат с много неприятно чувство от поведението ви.

Риби

Рибите ще са доволни от себе си в края на деня. Днес ще сте особено отговорни и с хъс за работа и действие. Околните ще признаят усилията и постиженията ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com