Влиянието на планетите: Как да използвате тяхната енергия за собствена полза?

1543
Влиянието на планетите: Как да използвате тяхната енергия за собствена полза?
Снимка: Планетариум с НАО - Смолян

Всяка от планетите, въртящи се около Слънцето заедно със Земята, има своя специална енергия. Астролози решиха да разкажат как точно трябва да постъпите, за да използвате енергията им за своя полза, а не във ваша вреда.

Меркурий

Докато Меркурий е в знаци като Близнаци, Водолей или Дева, трябва да сте възможно най-активни във финансовия сектор. Когато тази планета е силна, трябва да ходите на командировки, да търсите работа, да отваряте бизнес, да правите важни покупки и да инвестирате в собственото си интелектуално развитие. Също така е чудесно време за създаване на нови бизнес и романтични връзки, запознанства.

Венера

Венера е планета, която в силна позиция е източник на физическа енергия. Укрепва човешката аура и подобрява функционирането на чакрите. Докато Венера е силна, трябва да се занимавате с домакинска работа, да общувате с хора и да обръщате специално внимание на близките, вашата сродна душа. Също така трябва да покажете състрадание и да правите компромиси, опитайте се да прекратите отприщените по-рано конфликти. Освен това, тази планета обича, когато хората показват щедрост един към друг.

Защо Меркурий е толкова странен?

Меркурий е планета, в която просто няма смисъл. Той е невероятно малък, но съдържа относително масивно ядро. Меркурий е толкова странен...

Марс

Когато червената планета е в силна позиция (в Овен, Скорпион или Козирог), трябва да се борите за място под слънцето по всякакъв начин. Важно е да сте настоятелни и решителни, особено що се отнася до изпълнението на плана. Докато Марс е силен, важно е да избягвате импулсивността. Тази планета дава на хората много енергия, но може да ни направи небрежни.

Юпитер

Когато най-голямата планета в Слънчевата система е в силна позиция, трябва да работите върху себе си. Важно е да се борите с лошите навици, да изгоните негативните мисли от главата си. Юпитер обича любезните и трудолюбиви хора. Не дава силата си на нахални и агресивни личности.

Сатурн

Ще има ли парад на планетите през 2023 г.?

Подреждането на планетите е едно от най-мощните събития в астрологията. Много е важно да знаете предварително кога настъпва, за да се п...

Сатурн остава в един знак доста дълго време. Докато той е силен, важно е да укрепите позицията си и също така да защитите активите. Когато Сатурн е в губеща позиция, по-добре е да не поемате рискове и да не предприемате стъпки, за които може да съжалявате в бъдеще. Това е планета, която ни помага да променим и коригираме ценностната си система, така че важен съвет за силен период на Сатурн е да слушате интуицията си.

Уран

Уран изисква от нас само едно – безспирно развитие. Ако тази планета е силна, тогава трябва да се стремите целият този период да стане по-добър. Уран, между другото, е в един знак за около 7 години. През това време той може да ни даде много нови възможности и съвети за развитие на таланти.

Нептун и Плутон

Нептун остава в един знак 14 години, а Плутон две десетилетия или дори повече. Тези планети не стават значително по-силни или забележимо отслабени - във всеки знак те имат собствено настроение, което трябва да се следи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com