Всеки скъпоценен камък влияе на живота, но трябва да внимаваме с ТЕЗИ

10802
Всеки скъпоценен камък влияе на живота, но трябва да внимаваме с ТЕЗИ
Снимка: Pexels

Вероятно сте чували за лечебните сили на кристалите и как всеки един от тях управлява и влияе на различни аспекти от живота ни. Има обаче някои камъни, с които трябва да внимавате. Защо и кои са те ще научите в следващите редове.

Авантюрин – този камък се препоръчва да се носи от хората, които търсят късмет в любовта или искат да спечелят пари. Той обаче е известен със своята двойнственост. Не трябва да го носите всеки ден, а по-рядко, защото може да обърне влиянието си и вместо успех, да постигнете провал в парите и в любовта. Ако се почувствате уморени и без енергия, веднага го свалете.

Сложете този камък вкъщи и привлечете купища пари!

Фън Шуй използва различни техники и предмети, с които да пази дома от негативност и лоша енергия и да привлича в него всички положителн...

Черен ахат – има различни разновидност на камъка ахат, които носят позитивна енергия и предпазват от лоши очи. Това обаче не важи за черния ахат. Смята се, че той е предвестник на нещастие и дори смърт. Ето защо е добре да не го носите такъв камък и изобщо да не се доближавате до него.

Диамант – колкото и да са красиви най-добрите приятели на всяка дама, с тях трябва да се внимава. Те са подходящи за хора със силен характер, които са уверени в себе си, смели и решителни. Ако сте по-колеблива личност, която не вярва достатъчно в себе си, диамантите могат само да изчерпят и малкото енергия, която имате и да ви накарат да проявите апатия към света.

Червен корал – много красив камък, който носи допълнителен хъс и увереност на хората, които го притежават. Смята се, че трябва да се носят само тези в светли нюанси. Този камък подтиква към приключения и нови авантюри, което е чудесно, ако сте такъв тип човек. Ако не сте обаче, може да ви накара да вземете грешно решение, с чиито последствия да не се чувствате добре. Дори може да ви провокира да прекрачите опасни граници, което иначе не бихте направили. Внимавайте с този камък.

Малахит – този камък може да ви направи център на внимание, привличайки погледите на хората към вас. Това е добре, ако търсите слава и искате да се прочуете с нещо. Ако обаче не сте такава личност, има опасност камъкът да ви донесе повече внимание, отколкото можете да понесете и животът ви да се обърка напълно. Внимавайте с използването му.

Камъкът, който ви пази от лоша енергия, според зодията

Камъните винаги са били пълни с тайни и магически качества. Много вещици, магьосници или шамани са използвали различни видове камъни и...

Обсидиан – по принцип се смята, че този камък предпазва своите собственици и бди над тях. Силата му обаче е голяма и ако се прекали с носенето му може да ви направи прекалено страхливи и неуверени. Важно е да не го носите всеки ден или твърде дълго време, защото ще загубите способността си да вземате решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com