Всички говорят за посещението на Тръмп и Мелания в Париж (ВИДЕО)

1774
Всички говорят за посещението на Тръмп и Мелания в Париж (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Целият Париж е блокиран и цялата държава говори само за днешното посещение на Доналд и Мелания Тръмп в Париж. Американският президент е на първото си посещение във Франция. Той ще присъства утре на военния парад на Елисейските поля по случай Националния празник на страната. Поканен по повод 100-годишнината от (1917 година) от включването на САЩ в Първата световна война на страната на Антантата – Франция, Великобритания, Русия.

11 хиляди полицаи ще бъдат мобилизирани за осигуряване на реда и сигурността на тази визита, и то само в Париж. Наблюдават се извънредни мерки за сигурност заради повишен риск от атентати. След като пристигнат във Франция, в късния следобед Мелания и Доналд Тръмп ще се отправят на среща с френския президент Еманюел Макрон. Една от най-важните теми, които се очаква да дискутират двамата държавни глави е прословутото Парижко споразумение за климата, което САЩ има намерение да напусне.

CNN пусна видео с неприятни за Тръмп кадри, показващи нова руска връзка

Американската телевизия CNN публикува видео, доказващо наличието на серия неформални срещи в Лас Вегас между милиардера Доналд Тръмп, р...

Между двамата се наблюдава известно напрежение и предстои да видим дали те ще затоплят отношенията заради днешната визита на Тръмп във Франция. Вечерта се очаква да има официална вечеря в един от най-елитните ресторанти във цяла Франция – „Жул Верн“, разположен на втория етаж на „Айфеловата кула“. За тях ще готви най-елитният френски шеф, предаде кореспондент на Нова телевизия.

Когато говорим за тези президенти, няма как да не споменем и първите дами, както и всичко, свързано с тяхното битие, тоалети и разходки. Медиите коментират срещите между Макрон и Тръмп и паралелно с това и каква ще бъде програмата на техните съпруги. От своя страна Мелания е изразила категорично желание да се превърне в абсолютен турист в Париж и да разгледа по-голямата част от забележителностите във френската столица.

За целта обаче е предявила претенцията не просто да се разхожда с всички други туристи в града, а всички забележителности, които тя посещава да бъдат затворени само за нея. В тази връзка френските медии се възмущават и коментират, че няма как тя да очаква всичко това да случи, тъй като тя се намира в един от най-туристическите градове в света. Приоритетите на Мелания са да посети катедратала „Нотр Дам“ и артистичния квартал „Льо Маре“. Заедно с Бриджит Макрон ще се разходят по корабче по „Сена“.

Ново разкритие за връзките на Тръмп с Русия. Замесен е синът му

Най-големият син на президента Доналд Тръмп – Доналд Тръмп младши, се е срещал с близка до Кремъл адвокатка, като преди това му б...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com