Всяко цвете излъчва своя енергия в дома ни, внимавайте с червените цветове

22740
Всяко цвете излъчва своя енергия в дома ни, внимавайте с червените цветове
Снимка: https://pixabay.com

Според фън шуй цветята, отглеждани в дома ни, носят разнообразна енергия. 
Ето и някои представители на флората и каква енергия биха внесли в дома ни.

Орхидеите, божурите и лалетата са носители на семейното щастие. Ако си засадите някое от тези растения ще се радвате на завиден семеен живот.

Имат ли място у дома изкуствените цветя?

Енергията от растенията може да окаже влияние върху нашето настроение и здравословно състояние, така че трябва да вземем сериозно избор...

Кактусите имат свойството да поглъщат вредните лъчи от компютрите например. Затова според фън шуй те са най - предпочитани от всички растения с бодли.

Мушкатото поставено до входната врата се вярва, че привлича късмет в дома.

Внимавайте с цветята, които имат червени цветове, защото червеното е много силен цвят. Според фън шуй той може да ви донесе, както щастие и успехи, така и лош късмет в любовния живот. Червената роза не е подходящо растение, тъй като символизира смъртта. Ако имате желание да отглеждате червени цветя и те да ви носят положителна енергия в дома, то може да се спрете на петуниите или коледната звезда. Тяхната енергия е повече от положителна.

Увивните растения, закриващи прозорците влошават отношенията с роднините. Ако имате такива растения пълзящи над вратата ви има риск да загубите дома си. Общо взето тези цветя носят със себе си негативна енергия и не влияят добре на емоционалното ви състояние.

Какво не знаем за цветята?

Когато влезем в цветарски магазин, често се губим сред изобилието от цветя. Някои тънкости при покупката им са известни на мнозина - на...

Според това, което бихте желали да привлечете има растения, които биха ви помогнали. Например ако искате да имате успех в любовта отглеждайте орхидеи и божури, за привличане на пари - мушкато, коледна звезда, нарцис или слънчоглед. Ако имате нужда от спокойствие, то най - подходящите за това цветя са теменужка, зюмбюл и незабравка. 

Ако въпреки грижите, които полагате за своите цветя те започнат да вехнат или да изглеждат изсъхнали трябва да знаете, че причината най - вероятно е в това, че растенията улавят в себе си негативната енергия. Това може да е пагубно за цветята и добър вариант да ги запазите е просто да променяте местоположението им в дома си.

Много хора не се справят с отглеждането на цветя. Случайно ако сте сред тях бихте могли да заложите поне на картините с изобразени цветя. Те също имат положителен ефект върху енергията на дома. Дори според теориите на фън шуй ако неомъжена жена окачи на стената си картина на цветя, то тя ще си намери по - скоро подходящ съпруг. 

Със сигурност растенията имат положителен ефект върху дома на всеки. Освен, че красят къщата ви те улавят негативната енергия и я преобразуват в положителна. Така, че ако нямате нито едно цвете помислете над това да се сдобиете с поне едно. Само бъдете внимателни при подбора, защото не всички растения имат положителни свойства върху успеха и хармонията на дома ви.

Стайните растения, които са полезни за здравето ни

Освен че са красиви и уникални сами по себе си, растенията са и изключително полезни, ако приемем те да бъдат част от нашия домашен инт...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com