Възможно ли е лято без грил, бира и сладолед?

1732
Възможно ли е лято без грил, бира и сладолед?
Снимка: Lidl

Не.

Колкото и да спазваме строгите и належащи диети, едно лято е абсолютно нищо без присъствието на грилa, бирата и сладоледа. След края на този материал няма да теглим чертата и да броим общия брой прочетени калории, а имаме за цел да затвърдим мнението, че винаги е хубаво да се поглезим още малко, пък после ще му мислим.

Грилованото щастие

Представете си един слънчев и страхотен уикенд, до вас са любимите ви приятели и близки, но нещо липсва в цялата тази картинка. Какво ли? Едно грил преживяване, разбира се. Науката е доказала, че дори лек аромат на препечен бекон се отразява благоприятно на нашата нервна система - просто ни прави щастливи! Защо да бягаме от това щастие, когато можем да организираме един приятен и уютен обяд, на който да се съберем всички заедно, да си разкажем по някоя-друга забравена история и да похапнем вкусна и апетитна грил храна. Просто е задължително.

Биреното сплотяване

Освен да утолява пресъхналото ни гърло през горещите летни месеци, бирата има още едно невероятно предимство. Една ярка наздравица има силата да сближава повече от всички други моменти. Да погледнеш познатия или непознатия събеседник в очите, да чуете онзи релаксиращ “дзън” звук и да отпиете една пивка и студена глътка от любимата си бира. Безценно. След едно такова преживяване как да не се роди някоя подходяща тема за разговор?

Сладоледеният завършек

Стигнахме и до третото задължително нещо, без което едно лято не може, а именно - сладоледа. Дaли ще бъде джелато, или просто сладолед, няма никакво значение, важното е да го има. Казват, че десертът е най-важното нещо в едно меню, а ние пък спокойно казваме, че сладоледът е най-важното нещо в едно лято. Няма как да не се сетим за онзи запомнящ се момент от филма “Roman Holiday”, в който Одри Хепбърн похапва с невероятно удоволствие и наслада своя сладолед, седнала на “Испанските стълби” в Рим. Ех, спокойствие, ех красота.

За почитателите на удоволствието от живота, споделяме с вас любимите ни вкусове сладолед, които Лидл България предоставя за това лято. Започваме от вечната класика - Gelatelli на клечка с бял шоколад и бадеми. Хрупкава шоколадова коричка, богато напълнена с неповторим ванилов сладолед и посипана щедро като за финал с бадемови ядки.  Ако пък сте почитатели на освежаващите плодови вкусове, може да разчитате на сорбето Gelatelli, което оставя в спомените на всички опитващи божествени плодови аромати. Тайната за това се крие във високото съдържание на плодов сок, което допринася за по-плътния и отличителен вкус. Лимон, манго, маракуя или касис,  екзотиката е налице в невероятното сорбе на Gelatelli.

Ако тези предложения не са ви достатъчни, Лидл България са помислили и за това. В хладилниците на търговските обекти можете да откриете десетки сладоледени продукти, като вашето вкусово въображение ще реши на какво да се насладите това лято. На клечка или фунийка, като руло или пък торта, изобилието от сладоледени изкушения могат да бъдат открити във всички магазини на Лидл България.

За едно хубаво лято

Както споменахме по-горе, нужните съставки за едно съвършено лято се казват: грил, бира и сладолед. Независимо дали ще се съберем за едно уютно гриловано щастие, ще започнем ново бирено сплотяване или пък ще наградим сетивата си с ново сладоледено изкушение, важното е да бъдем заедно и да ценим всяко лятно преживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com