Забравете за възрастта и формата на лицето - тези 3 прически подхождат на всяка жена

33666
Забравете за възрастта и формата на лицето - тези 3 прически подхождат на всяка жена
Снимка: iStock

С напредване на възрастта много дами си задават въпроса коя е най-подходящата прическа за тях. Оказва се, че има 3 прически, които са подходящи за всяка възраст и всяка форма на лицето. Те са макси боб, стълба и каре.

Прическите, които са подходящи за жени на всяка възраст

Тези универсални стайлинг предложения подхождат на абсолютно всеки, независимо от възрастта или формата на лицето. Ако търсите свеж стил, но не знаете какво да изберете, помислете за следните опции:

  • Макси бобът е издължена и обемна версия на класическия боб. Обемът се създава чрез слоеве и кичури близо до лицето. Прическата излъчва елегантност и изтънченост, като в същото време е сдържана и съвсем семпла. Перфектна е както за къдрава, така и за права коса. Доста лесно се стилизира, просто трябва да свикнете с нея.
  • Стълбата е една от най-добрите опции за коса под раменете. Тя ще даде на визията ви динамика и лекота, а също така ще освежи изражението на лицето ви. Прическата се отличава с кичури близо до лицето под формата на стълба.
  • Каре – то на практика е вечно, сега отново е на върха на популярността. Има огромно разнообразие от видове каре, включително симетрично, удължено, асиметрично, градуирано, с и без бретон. Остава само да изберете своя вариант, така че да се превърне в акцента във външния ви вид.

За права коса - това на 5-те най-добри прически

По отношение на бретона много жени вярват, че той не е подходящ за всички, но това мнение е погрешно. Има много разновидности на този детайл. Но ако е правилно подбран, можете да коригирате неидеалните форми на лицето, например, като направите големите скули или челото по-малко забележими.

Ако експериментирате с бретон за първи път, не бързайте да го направите къс. Най-добре е да започнете с разширени опции, за да можете да коригирате недостатъците в случай на повреда.

Дори ако резултатът след тази промяна не ви впечатлява, ще можете лесно да коригирате тази ситуация с помощта на стилизиращи продукти и аксесоари за коса.

Средната дължина на бретона е универсална за повечето прически.

На пластове с прав бретон – това е друга опция, която е подходяща за коса с дължина до раменете и многопластови прически, те ще коригират овалната форма, ще променят изображението, добавяйки стил и добре поддържан вид. В случая горните кичури трябва да са малко по-къси от долните. Прическата трябва да е с плавен преход. Многопластовите варианции придават обем и лекота. В същото време те подхождат на всички форми на лицето.

Още: Лято 2023: Коя е най-модерната къса прическа за жена  

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Понеделник след Великден - как се нарича този ден

Как се пише: посрещна или посрешна?

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?
Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Ако често страдате от подпухнали очи и тъмни кръгове под очите, вероятно се чудите защо се случва това. Може да има много причини за това: ·        ...