Загоряла дама налетя на майстори, те избягаха през прозореца

27664
Загоряла дама налетя на майстори, те избягаха през прозореца
Снимка: Thinkstock

50-годишна французойка бе осъдена затова, че отказала да пусне от дома си двама мъже парнаджии, тъй като искала секс от тях, но те ѝ отказали.

Името на осъдената не се съобщава от етични съображения.

Проверки в московското метро след "секси инцидент"

Московското метро започна проверки по линиите си, след като млада двойка се вмъкнала в тунел на подземната железница,  за да прави...

В хода на процеса станало ясно, че жената живее сама. Дамата извикала парнаджиите, за да отстранят проблем в отоплението на дома ѝ.

Мъжете пристигнали на място, но след като свършили работата си по парното, жената отказала да ги пусне да си тръгнат. Тя преградила пътя им и заявила, че ще ги чака в леглото: „Когато приключите с радиатора елате при мен в леглото!”

Майсторите са категорични, че у тях не е възникнало и капка желание да правят секс с клиентката си. Дамата обаче не се предавала и била готова да получи желаното на всяка цена. Тя заключила вратата, но срещнала сериозен отказ, на който реагирала бурно и ударила единия от мъжете, който се съпротивлявал особено яростно, в лицето.

За да избегнат сексуалното посегателство мъжете се принудили да избягат през прозореца. В бързината те дори забравили своите инструменти.

Формата на устните разказва за женския оргазъм

Формата на женските устни разкрива способността на жената да изпитва удоволствие по време на секса, смята специалистът Стюарт Броуди. ...

В хода на съдебното производство станало ясно, че жената има сериозни проблеми с алкохола.

За нанесената телесна повреда и опита за изнасилване французойката получила 12 месеца условна присъда. Предстои ѝ принудителен курс за лечение на алкохолната ѝ зависимост.

Подсъдимата се е извинила на пострадалите, оправдавайки се с алкохола. Освен това жената ще трябва да заплати и 1200 евро глоба за нанесени морални вреди.

 

Високите токчета са това, което омайва мъжете

Привлекателността на жената зависи от височината на токчетата на обувките ѝ. До този извод стигнал френският учен Никола Гюген, като до...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com