Започна сезона на Близнаците - ето какво да очаква всяка зодия през този период

12708
Започна сезона на Близнаците - ето какво да очаква всяка зодия през този период
Снимка: Getty Images/Guliver

На 22 май навлизаме в сезона на зодия Близнаци. Ето какво вещаят звездите за периода до 21 юни.

ОВЕН

Огнените знаци и въздушните знаци (т.е. вие и Близнаци) са естествено съвместими, така че това е забавен месец за вас! Още по-нетърпеливи сте от обикновено, за да се потопите в нови преживявания, а много вълнуващи връзки, работа и проекти идват по пътя. Ще се справите ли с всички тези различни неща? Няма проблеми! Но се забавлявайте и експериментирайте! Трябва да намерите един човек, работа или проект, с които да работите дългосрочно!

ТЕЛЕЦ

В момента можете да използвате влиянието на сезона на Близнаците върху работата си. Погледнете всички дългосрочни проекти, които са в застой – сезонът на Близнаците е тук, за да ви научи да промените подхода си. Да напуснете зоната си на комфорт и да изпробвате нови неща е доста страшно за вас, но повярвайте ни, няма да съжалявате! Цялата добра работа, която вършите сега, също е доста вероятно да доведе и до повишение или бонус.

БЛИЗНАЦИ

Честит рожден ден, Близнаци! Разбирате се прекрасно с цялото това астро-време на своята зодия, разбира се! В момента можете да направите значителни промени в живота си. Връзката ви не работи? Можете безпроблемно да прекратите нещата и да започнете да търсите най-доброто за себе си. Работата става скучна? Сега е чудесно време да пренапишете автобиографията си и да започнете да търсите! Този транзит ви мотивира да създадете нещо ново в живота си и вие непременно ще си прекарате добре!

РАК

Докато Слънцето пътува през най-комуникативния знак, вие откривате, че входящата ви поща се пълни – но, за съжаление, това е така, защото стари работни места, проекти или връзки се връщат в живота ви... и може доста да ви попречат, докато не се справите окончателно с тях. Това по никакъв начин не е лесна работа, но е необходимо, така че да разчистите всичко ненужно и наистина да процъфтите, когато сезонът на Рака настъпи след месец!

ЛЪВ

Толкова много нови връзки се прокрадват в живота ви през този период. Не очаквайте много романтика или горещи срещи – този сезон акцентира най-вече върху обкръжението ви. Лоялни сте до болка, така че отказването от токсични приятели обикновено е много трудно за вас. Но сега е доста по-лесно! Може да започнете този сезон на Близнаците, като изчистите всички кофти приятели и лоши връзки, а всички нови, които намерите, ще допринесат само с положителни неща към обкръжението ви!

ДЕВА

Това е много важен месец за вас. Вие сте в светлината на прожекторите, особено на работа. Може да се чувствате така, сякаш всички, особено шефът ви, следят отблизо вашето представяне – и това е така, защото те наистина го правят. Използвайте този месец, за да поставите финалните подробности за дългосрочни проекти, да предоставите резултатите и да се поздравите за цялата тази страхотна работа, която току-що свършихте. Ако наистина се справите добре с работата си, ви очакват голямо повишение или бонус!

ВЕЗНИ

Животът е приключение през този сезон на Близнаците! Страхотно време да пътувате, да се запишете на курс или да усвоите ново хоби, защото се чувствате мотивирани да опитате нещо ново. Независимо дали става въпрос за малка промяна (като чат с някой нов) или голямо, смислено преживяване (като пътуване, променящо живота, или запознанство с някой, който не е обичайният ви тип), вие разширявате кръгозора си. До края на сезона на Близнаците ще бъдете изненадани колко широкоскроени и отворени към света се чувствате

СКОРПИОН

Склонни сте да се свързвате с другите на дълбоко, емоционално ниво, тъй като сте воден знак, но Близнаците не приличат на вас, така че вибрацията е малко странна в момента. Интимната зона на вашата диаграма се активира, така че все още се отдавате на дълбоки, значими връзки, но не чрез чувствени, еротични или емоционални преживявания. Вместо това вие установявате по-силна „мозъчна връзка“ с вашата половинка, докато откривате тонове неща, които никога не сте знаели за партньора си!

СТРЕЛЕЦ

Сезонът на Близнаците е много вълнуващ за вас, Стрелци! Ако сте щастливо обвързани, можете да разнообразите връзката си, като опитате ново място за среща или си купите забавни играчки, които да опитате в леглото. Ако сте необвързани, можете да използвате тези вибрации, за да се отдадете на срещи с нови хора, но е особено подходящо време да установите силни, сигурни и дългосрочни връзки.

КОЗИРОГ

Тъй като сезонът на Близнаците активира зоната на работа и здраве на вашата диаграма, важно е да се справите със своите отговорности – независимо дали се погрижите за вашето физическо и психическо здраве или се фокусирате върху работните задължения. Съсредоточете се върху грижата за себе си и с напредването на сезона на Близнаците ще можете напълно да реорганизирате живота си. Можете да подредите отношенията си или просто да изчистите всичко от списъка си със задачи, ако работите усилено! Сезонът на Рака е точно зад ъгъла, така че отделете това време, за да станете най-добрата версия на себе си.

ВОДОЛЕЙ

Откривате, че това е едно от най-прекрасните, най-романтичните времена от годината! Това е подходящо време за запознанства или експерименти с нови неща в леглото. Забавлявайте се и се изявете! Само защото връзката няма бъдеще, не означава, че не може да бъде забавна, нали? Като се има предвид това, ако намерите някой, с когото наистина си паснете, ще можете да започнете нещо сериозно с него до края на сезона на Близнаците.

РИБИ

Вие сте най-емоционалният знак, а Близнаците са едни от най-интелектуалните, така че този транзит може да започне малко нестабилно! Насърчават ви да вземете по-пресметлив, наблюдателен подход към живота. Потопете се дълбоко и помислете добре за живота си – особено по отношение на семейството, дома или миналото. Страхотно време е да продължите напред след скапани преживявания, като същевременно извлечете положителни уроци от миналото си.

Източник: Edna.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com